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背景:通常の食事摂取量を正確に推定するには、エネルギーと栄養摂取量の内部および個人的な変動に関する情報が重要です。ただし、日本の人口からのデータは限られています。 方法:食事記録を使用して、日本の成人の間でエネルギーの摂取量と31の選択された栄養素の年齢と性別ごとの内部および性的変動を調べました。また、グループ内の平均摂取量を推定するために必要なグループサイズを計算し、グループ内の個人をランク付けし、個人の通常の摂取量をすべて適切な任意の精度で評価するのに必要な日数を計算しました。日本人女性のグループ(若い:30〜49歳、n = 58;年長:50-69歳、n = 63)および男性(若い:30-49歳、n = 54;年長:50-76歳、n= 67)各シーズンで4日間の4日間(合計16日)にわたって食事記録を完成させました。 結果:個人内の変動と個人間変動の係数は、一般に、女性と比較して、古いグループや男性よりも若いグループや男性の方が大きかった。グループの平均摂取量を推定するために必要なグループサイズ、および個人の通常の摂取量を評価するために必要な日数は、一般に若いグループと男性の方が大きかった。一般に、女性と高齢者をランク付けするには、より長い期間が必要でした。 結論:日本の成人のグループでは、個人内の変動と個人の変動の係数と、適切な食事評価に必要なグループの規模と記録の数を推定するために使用され、年齢、性別、栄養素によって異なりました。
背景:通常の食事摂取量を正確に推定するには、エネルギーと栄養摂取量の内部および個人的な変動に関する情報が重要です。ただし、日本の人口からのデータは限られています。 方法:食事記録を使用して、日本の成人の間でエネルギーの摂取量と31の選択された栄養素の年齢と性別ごとの内部および性的変動を調べました。また、グループ内の平均摂取量を推定するために必要なグループサイズを計算し、グループ内の個人をランク付けし、個人の通常の摂取量をすべて適切な任意の精度で評価するのに必要な日数を計算しました。日本人女性のグループ(若い:30〜49歳、n = 58;年長:50-69歳、n = 63)および男性(若い:30-49歳、n = 54;年長:50-76歳、n= 67)各シーズンで4日間の4日間(合計16日)にわたって食事記録を完成させました。 結果:個人内の変動と個人間変動の係数は、一般に、女性と比較して、古いグループや男性よりも若いグループや男性の方が大きかった。グループの平均摂取量を推定するために必要なグループサイズ、および個人の通常の摂取量を評価するために必要な日数は、一般に若いグループと男性の方が大きかった。一般に、女性と高齢者をランク付けするには、より長い期間が必要でした。 結論:日本の成人のグループでは、個人内の変動と個人の変動の係数と、適切な食事評価に必要なグループの規模と記録の数を推定するために使用され、年齢、性別、栄養素によって異なりました。
BACKGROUND: Information on within- and between-individual variation in energy and nutrient intake is critical for precisely estimating usual dietary intake; however, data from Japanese populations are limited. METHODS: We used dietary records to examine within- and between-individual variation by age and sex in the intake of energy and 31 selected nutrients among Japanese adults. We also calculated the group size required to estimate mean intake for a group and number of days required both to rank individuals within a group and to assess an individual's usual intake, all with appropriate arbitrary precision. A group of Japanese women (younger: 30-49 years, n = 58; older: 50-69 years, n = 63) and men (younger: 30-49 years, n = 54; older: 50-76 years, n = 67) completed dietary records for 4 nonconsecutive days in each season (16 days in total). RESULTS: Coefficients of within-individual variation and between-individual variation were generally larger in the younger group than in the older group and in men as compared with women. The group size required to estimate a group's mean intake, and number of days required to assess an individual's usual intake, were generally larger for the younger group and for men. In general, a longer period was required to rank women and older adults. CONCLUSIONS: In a group of Japanese adults, coefficients of within-individual variation and between-individual variation, which were used to estimate the group size and number of records required for adequate dietary assessment, differed by age, sex, and nutrient.
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