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最近の報告により、肝凝固因子を活性化するために、ビタミンKの潜在的な健康上の利点がその機能を超えていると考えられています。さらに、ビタミンK2としても知られるメナキノンは、ビタミンK1としても知られるフィロキノンよりも肝外のビタミンK依存性タンパク質を活性化する方が効果的である可能性があることを示唆しています。それにもかかわらず、ビタミンKの現在の食事基準値(DRV)は、フィロキノンと凝固におけるその機能のみに基づいています。現在のレビューでは、DRVを設定するための以下の基準に基づいて、メナキノンに関する現在の知識について説明しています。最適な食事摂取量。不足を防ぎ、最適なボディストアを維持し、慢性疾患を予防するために必要な栄養量。吸収、代謝、年齢、性別などの要件に影響を与える要因。メナキノンの食事摂取量は、総ビタミンK摂取量の最大25%を占め、ビタミンKの生物学的機能に貢献しています。しかし、メナキノンは化学構造と薬物動態に関してフィロキノンとは異なり、バイオアベイラビリティ、代謝、おそらく影響に影響を与えます。健康成果。DRVを設定するための基準に基づいて、メナキノンに関する現在の知識には大きなギャップがあります。したがって、ビタミンK形態間の違いが組織の特異性と人間の健康における役割にどのように影響するかを確立するために、さらなる調査が必要であると結論付けます。ただし、ビタミンK摂取に関する将来の推奨事項を開発する際には、メナキノンとフィロキノンの両方を考慮するメリットがあります。
最近の報告により、肝凝固因子を活性化するために、ビタミンKの潜在的な健康上の利点がその機能を超えていると考えられています。さらに、ビタミンK2としても知られるメナキノンは、ビタミンK1としても知られるフィロキノンよりも肝外のビタミンK依存性タンパク質を活性化する方が効果的である可能性があることを示唆しています。それにもかかわらず、ビタミンKの現在の食事基準値(DRV)は、フィロキノンと凝固におけるその機能のみに基づいています。現在のレビューでは、DRVを設定するための以下の基準に基づいて、メナキノンに関する現在の知識について説明しています。最適な食事摂取量。不足を防ぎ、最適なボディストアを維持し、慢性疾患を予防するために必要な栄養量。吸収、代謝、年齢、性別などの要件に影響を与える要因。メナキノンの食事摂取量は、総ビタミンK摂取量の最大25%を占め、ビタミンKの生物学的機能に貢献しています。しかし、メナキノンは化学構造と薬物動態に関してフィロキノンとは異なり、バイオアベイラビリティ、代謝、おそらく影響に影響を与えます。健康成果。DRVを設定するための基準に基づいて、メナキノンに関する現在の知識には大きなギャップがあります。したがって、ビタミンK形態間の違いが組織の特異性と人間の健康における役割にどのように影響するかを確立するために、さらなる調査が必要であると結論付けます。ただし、ビタミンK摂取に関する将来の推奨事項を開発する際には、メナキノンとフィロキノンの両方を考慮するメリットがあります。
Recent reports have attributed the potential health benefits of vitamin K beyond its function to activate hepatic coagulation factors. Moreover, several studies have suggested that menaquinones, also known as vitamin K2, may be more effective in activating extra-hepatic vitamin K-dependent proteins than phylloquinone, also known as vitamin K1. Nevertheless, present dietary reference values (DRV) for vitamin K are exclusively based on phylloquinone, and its function in coagulation. The present review describes the current knowledge on menaquinones based on the following criteria for setting DRV: optimal dietary intake; nutrient amount required to prevent deficiency, maintain optimal body stores and/or prevent chronic disease; factors influencing requirements such as absorption, metabolism, age and sex. Dietary intake of menaquinones accounts for up to 25% of total vitamin K intake and contributes to the biological functions of vitamin K. However, menaquinones are different from phylloquinone with respect to their chemical structure and pharmacokinetics, which affects bioavailability, metabolism and perhaps impact on health outcomes. There are significant gaps in the current knowledge on menaquinones based on the criteria for setting DRV. Therefore, we conclude that further investigations are needed to establish how differences among the vitamin K forms may influence tissue specificities and their role in human health. However, there is merit for considering both menaquinones and phylloquinone when developing future recommendations for vitamin K intake.
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