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唐辛子は、世界中で野菜、スパイスとして、そして外部薬として使用される非常に重要な植物です。この作業では、8種類のCapsicum Annuum L.がカプサイシノイドの含有量によって特徴付けられています。唐辛子の果物は、メキシコ北部のコマルカ・ラグネラ地域で栽培されました。メジャーおよびマイナーカプサイシノイドの定性的および定量的決定。辛味レベルの原因となるアルカロイドは、予備乾燥ステップと都合の良い抽出手順の後、検証済みクロマトグラフィー手順(HPLC-DAD)によって実行されました。総カプサイシノイドの濃度は、ピーマンの検出不可能な値から、チルテピンの31.84 mg G(-1)乾燥重量まで変化しました。サンプルは、温度効果を評価するために、温度制御のない実験分野および温室で成長した植物から得られました。果物中の2つの主要なカプサイシノイドの分析により、ジヒドロカプサイシンの量は常にカプサイシンよりも高いことが示されました。さらに、我々の結果は、Serrano、Puya、Ancho、Guajillo、Pelpperの品種の総カプサイシノイドの含有量が高温で増加し、さまざまな種類のカプサイシノイドとスコビル熱単位(SHU)の含有量が高温で増加することを示しました。ハラペーニョは減少しました。ただし、この研究で見つかった辛味の値は、他の研究よりも分析されたすべての品種で高かった。
唐辛子は、世界中で野菜、スパイスとして、そして外部薬として使用される非常に重要な植物です。この作業では、8種類のCapsicum Annuum L.がカプサイシノイドの含有量によって特徴付けられています。唐辛子の果物は、メキシコ北部のコマルカ・ラグネラ地域で栽培されました。メジャーおよびマイナーカプサイシノイドの定性的および定量的決定。辛味レベルの原因となるアルカロイドは、予備乾燥ステップと都合の良い抽出手順の後、検証済みクロマトグラフィー手順(HPLC-DAD)によって実行されました。総カプサイシノイドの濃度は、ピーマンの検出不可能な値から、チルテピンの31.84 mg G(-1)乾燥重量まで変化しました。サンプルは、温度効果を評価するために、温度制御のない実験分野および温室で成長した植物から得られました。果物中の2つの主要なカプサイシノイドの分析により、ジヒドロカプサイシンの量は常にカプサイシンよりも高いことが示されました。さらに、我々の結果は、Serrano、Puya、Ancho、Guajillo、Pelpperの品種の総カプサイシノイドの含有量が高温で増加し、さまざまな種類のカプサイシノイドとスコビル熱単位(SHU)の含有量が高温で増加することを示しました。ハラペーニョは減少しました。ただし、この研究で見つかった辛味の値は、他の研究よりも分析されたすべての品種で高かった。
The chili pepper is a very important plant used worldwide as a vegetable, as a spice, and as an external medicine. In this work, eight different varieties of Capsicum annuum L. have been characterized by their capsaicinoids content. The chili pepper fruits were cultivated in the Comarca Lagunera region in North of Mexico. The qualitative and quantitative determination of the major and minor capsaicinoids; alkaloids responsible for the pungency level, has been performed by a validated chromatographic procedure (HPLC-DAD) after a preliminary drying step and an opportune extraction procedure. Concentrations of total capsaicinoids varied from a not detectable value for Bell pepper to 31.84 mg g(-1) dried weight for Chiltepín. Samples were obtained from plants grown in experimental field and in greenhouse without temperature control, in order to evaluate temperature effect. Analysis of the two principal capsaicinoids in fruits showed that the amount of dihydrocapsaicin was always higher than capsaicin. In addition, our results showed that the content of total capsaicinoids for the varieties Serrano, Puya, Ancho, Guajillo and Bell pepper were increased with high temperature, while the content of total capsaicinoids and Scoville heat units (SHU) for the varieties De árbol and Jalapeño decreased. However, the pungency values found in this study were higher for all varieties analyzed than in other studies.
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