著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
中程度から高レベルのマグネシウム(10〜100 ppm)を含む普遍的な飲料水と飲み物は、世界中で年間450万人の心臓病および脳卒中死を防ぐ可能性があります。この可能性は、2010年の世界的な死亡率と、心臓病と脳卒中死亡率との逆関連州の最近の定量化と組み合わされて計算されます。マグネシウムが少なく、世界的に広がる近代的な加工食品ダイエットは、特にマグネシウムの食事摂取量が不十分な地域では、飲料水マグネシウムのこのよく研究された可能性を真剣に検討する価値があります。
中程度から高レベルのマグネシウム(10〜100 ppm)を含む普遍的な飲料水と飲み物は、世界中で年間450万人の心臓病および脳卒中死を防ぐ可能性があります。この可能性は、2010年の世界的な死亡率と、心臓病と脳卒中死亡率との逆関連州の最近の定量化と組み合わされて計算されます。マグネシウムが少なく、世界的に広がる近代的な加工食品ダイエットは、特にマグネシウムの食事摂取量が不十分な地域では、飲料水マグネシウムのこのよく研究された可能性を真剣に検討する価値があります。
Universal drinking water and beverages containing moderate to high levels of magnesium (10–100 ppm) could potentially prevent 4.5 million heart disease and stroke deaths per year, worldwide. This potential is calculated with 2010 global mortality figures combined with a recent quantification of water-magnesium’s inverse association with heart disease and stroke mortality. The modern processed food diet, low in magnesium and spreading globally, makes this well-researched potential of drinking-water magnesium worth serious consideration, especially in areas where insufficient dietary intake of magnesium is prevalent.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。