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重大な水分を持つスラリーとゾルゲルシステムで発生する物理的変化の研究のための改善された方法が明確に必要です。この論文では、動的機械分析(IMP-DMA)の新しい浸漬モード材料ポケットフォームが設計されており、材料ポケットテクノロジーを組み合わせて浸漬バス内の粉末サンプルに物理的なサポートを提供しています。IMP-DMAは、加熱中の粉末の機械的反応を過剰な水で監視することを可能にします。IMP-DMAは、スラリーとして固体スチールポケットにロードされた澱粉サンプルの範囲を使用して評価され、これらのサンプルの機械的応答は温度の関数として監視され、弾性率とTanδピークの値は発生するイベントによく対応することがわかりました。微分スキャン熱量測定(DSC)で測定された発症とピークのゼラチン温度の両方で(例えば、小麦澱粉には開始とピークがありますそれぞれ49.3°Cと57.2°CのDSC温度があり、52.8°CでTanδのピークと57.7°Cでの弾性ピークを示します。DMAがアミロースの含有量が少ないか高く、澱粉の遷移を検出する能力にいくつかの制限が見つかりました。IMP-DMAは、精製された澱粉とより複雑なデンプン含有食品材料の両方で、ゼラチン化中に発生する澱粉構造の変化を監視するための効果的なツールであることが示されました。したがって、DMAの新しいハイフン型の形態が利用可能になり、粒子水分散液の熱誘導遷移を特徴付けることができます。
重大な水分を持つスラリーとゾルゲルシステムで発生する物理的変化の研究のための改善された方法が明確に必要です。この論文では、動的機械分析(IMP-DMA)の新しい浸漬モード材料ポケットフォームが設計されており、材料ポケットテクノロジーを組み合わせて浸漬バス内の粉末サンプルに物理的なサポートを提供しています。IMP-DMAは、加熱中の粉末の機械的反応を過剰な水で監視することを可能にします。IMP-DMAは、スラリーとして固体スチールポケットにロードされた澱粉サンプルの範囲を使用して評価され、これらのサンプルの機械的応答は温度の関数として監視され、弾性率とTanδピークの値は発生するイベントによく対応することがわかりました。微分スキャン熱量測定(DSC)で測定された発症とピークのゼラチン温度の両方で(例えば、小麦澱粉には開始とピークがありますそれぞれ49.3°Cと57.2°CのDSC温度があり、52.8°CでTanδのピークと57.7°Cでの弾性ピークを示します。DMAがアミロースの含有量が少ないか高く、澱粉の遷移を検出する能力にいくつかの制限が見つかりました。IMP-DMAは、精製された澱粉とより複雑なデンプン含有食品材料の両方で、ゼラチン化中に発生する澱粉構造の変化を監視するための効果的なツールであることが示されました。したがって、DMAの新しいハイフン型の形態が利用可能になり、粒子水分散液の熱誘導遷移を特徴付けることができます。
There is a clear need for improved methods for the study of the physical changes that occur in slurries and sol-gel systems that have significant water content. In this paper a novel immersion mode material pocket form of dynamic mechanical analysis (IMP-DMA) has been designed, combining material pocket technology to provide physical support to a powdered sample within an immersion bath. IMP-DMA allows the mechanical response of a powder during heating to be monitored in excess water. IMP-DMA was evaluated using a range of starch samples loaded as a slurry into a solid steel pocket, the mechanical responses of these samples were monitored as a function of temperature, and values for modulus and tanδ peaks were found to correspond well with events occurring at both the onset and peak gelatinisation temperatures as measured by differential scanning calorimetry (DSC) (e.g. wheat starch has an onset and peak DSC temperature of 49.3 °C and 57.2 °C, respectively, and shows a peak in tanδ at 52.8 °C and a modulus peak at 57.7 °C). Some limitations were found in the ability of DMA to detect transitions in starches with low or high amylose contents. IMP-DMA was shown to be an effective tool for monitoring the changes in starch structure that occur during gelatinisation, both in purified starches and in more complex starch-containing food materials. Thus, a new hyphenated form of DMA is now available that permits the thermally induced transitions of particle water dispersions to be characterised.
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