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Journal of the science of food and agriculture2015Mar15Vol.95issue(4)

英国での食品添加物の使用の最近の傾向

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

食品添加物のE番号システムは1960年代に導入され、Eは許可された添加物が安全であることを消費者に安心させることを目的としていました。1980年代には、初めて食品に完全な成分宣言を提供する必要があり、製造業者は成分リストの添加剤の名前または数のいずれかを使用することが許可されました。このペーパーでは、完全な成分リストの導入以来、添加物の調達、使用、ラベリングの傾向のいくつかを概説します。一般的に、ソーシングはよりグローバルになり、多くのサプライヤーが中国に拠点を置いています。成分リストでのE番号の初期使用から、メーカーは添加物の名前をますます使用しています。この傾向は、特に色や防腐剤に関連して、消費者が添加剤と見なすかもしれないものの使用を避けるために拡張されています。具体的には、サウサンプトンの研究で使用されている色は、子供の多動に対する食物の色の影響に関する色の研究で、主に色の食品に置き換えられており、研究で使用されている防腐剤であるベンゾ酸ナトリウムは、ソフトドリンクの大部分のソルベートカリウムに置き換えられています。。

食品添加物のE番号システムは1960年代に導入され、Eは許可された添加物が安全であることを消費者に安心させることを目的としていました。1980年代には、初めて食品に完全な成分宣言を提供する必要があり、製造業者は成分リストの添加剤の名前または数のいずれかを使用することが許可されました。このペーパーでは、完全な成分リストの導入以来、添加物の調達、使用、ラベリングの傾向のいくつかを概説します。一般的に、ソーシングはよりグローバルになり、多くのサプライヤーが中国に拠点を置いています。成分リストでのE番号の初期使用から、メーカーは添加物の名前をますます使用しています。この傾向は、特に色や防腐剤に関連して、消費者が添加剤と見なすかもしれないものの使用を避けるために拡張されています。具体的には、サウサンプトンの研究で使用されている色は、子供の多動に対する食物の色の影響に関する色の研究で、主に色の食品に置き換えられており、研究で使用されている防腐剤であるベンゾ酸ナトリウムは、ソフトドリンクの大部分のソルベートカリウムに置き換えられています。。

The E number system for food additives was introduced in the 1960s and the E was intended to reassure consumers that permitted additives were safe. In the 1980s full ingredient declarations had to be provided on food products for the first time and manufacturers were permitted to use either the name or the number of the additive on the ingredient list. This paper outlines some of the trends in the sourcing, use and labelling of additives since the introduction of full ingredient listing. Generally, sourcing has become more global with a large number of suppliers being based in China. From an initial use of E numbers in ingredient lists, manufacturers are increasingly using the names of additives. This trend is being extended to avoid the use of anything the consumer might consider an additive, particularly in connection with colours and preservatives. Specifically, the colours used in the Southampton study on the impact of food colours on hyperactivity in children have largely been replaced by colouring foodstuffs, and the preservative used in the study, sodium benzoate, has been replaced by potassium sorbate in the majority of soft drinks.

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