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Postepy higieny i medycyny doswiadczalnej (Online)2014Mar27Vol.68issue()

[多発性硬化症における食事の役割]

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

多発性硬化症は中枢神経系の脱髄疾患であり、20〜40歳の成人で最も一般的に発生します。この病気の病因はまだ不明であり、分析された環境要因の1つは食物です。この研究では、文献に基づいて、疾患の発生と発達に対する食物の食事摂取の影響について説明しています。この研究は、健康な人よりも少ない多発性硬化症の患者がパンや穀物、魚、野菜、果物を食べたことを実証しました。患者はしばしば動物製品、全乳、お菓子を消費しました。また、Swankの食事についても議論しています。これは、症状疾患の重症度が飽和​​脂肪酸が豊富な動物起源の責任食品である可能性があることを示唆しています。著者は、34年間の散布後、食事を遵守した患者が、多発性硬化症による死亡のリスクは、すべての食事の推奨事項に準拠していない患者の3倍低いことを発見しました。さらに、研究では、オメガ-3、ビタミンD、B12、食事中の抗酸化ビタミンと葉酸の不足と、多発性硬化症の症状の発生と悪化との相関が示されました。食事因子とこの疾患の発生と発生との関係に関する研究の結果は、なぜこの分野のその量が大きい理由である理由です。薬物療法やその他の代替および補完的な方法が予想される効果をもたらさない場合、患者は食事またはサプリメントの使用を検討する場合があります。

多発性硬化症は中枢神経系の脱髄疾患であり、20〜40歳の成人で最も一般的に発生します。この病気の病因はまだ不明であり、分析された環境要因の1つは食物です。この研究では、文献に基づいて、疾患の発生と発達に対する食物の食事摂取の影響について説明しています。この研究は、健康な人よりも少ない多発性硬化症の患者がパンや穀物、魚、野菜、果物を食べたことを実証しました。患者はしばしば動物製品、全乳、お菓子を消費しました。また、Swankの食事についても議論しています。これは、症状疾患の重症度が飽和​​脂肪酸が豊富な動物起源の責任食品である可能性があることを示唆しています。著者は、34年間の散布後、食事を遵守した患者が、多発性硬化症による死亡のリスクは、すべての食事の推奨事項に準拠していない患者の3倍低いことを発見しました。さらに、研究では、オメガ-3、ビタミンD、B12、食事中の抗酸化ビタミンと葉酸の不足と、多発性硬化症の症状の発生と悪化との相関が示されました。食事因子とこの疾患の発生と発生との関係に関する研究の結果は、なぜこの分野のその量が大きい理由である理由です。薬物療法やその他の代替および補完的な方法が予想される効果をもたらさない場合、患者は食事またはサプリメントの使用を検討する場合があります。

Multiple sclerosis is a demyelinating disease of the central nervous system, occurs most commonly in adults between 20 and 40 years of age. Etiology of this disease is still not known, and one of the analyzed environmental factors is food. In this study, based on literature, discusses the impact of dietary intake of food on the occurrence and development of the disease. This study demonstrated that patients with multiple sclerosis less than healthy people ate bread and cereal products, fish, some vegetables and fruits. While patients often consumed an animal products, whole milk and sweets. It also discusses Swank's diet, which suggest that the severity of symptoms disease may be responsible food of animal origin, which is rich in saturated fatty acids. The author found that patients who comply a diet, after 34 years of application, the risk of death due to multiple sclerosis was three times lower than in those who have not complied with all the dietary recommendations. Moreover, research demonstrated a correlation between deficiency of omega-3, vitamin D, B12, antioxidant vitamins and folic acid in diet, and the development and exacerbation of symptoms of multiple sclerosis. Results of research concerning the relationship between dietary factors and the occurrence and development of this disease are inconclusive why the need is greater the amount thereof in this field. Patients may consider using a diet or supplements, if pharmacotherapy and other alternative and complementary methods do not bring expected effects.

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