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Critical reviews in food science and nutrition20150101Vol.55issue(3)

カルバクロールの生物活性と毒物学的作用

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

カルバクロールは、タイムやオレガノを含む豊富な数の芳香族植物によって生成される単調なフェノールです。現在、カルバクロールは、食物香料成分と防腐剤として、および化粧品製剤の香料成分として低濃度で使用されています。近年、臨床応用での使用の可能性のためのカルバクロールの生物学的作用を確立するために、かなりの研究が行われています。in vitroおよびin vivoの研究の結果は、カルバクロールが抗酸化、抗菌、抗菌、抗がん、抗炎症、肝保護、痙攣、および血管軸を含むさまざまな生物学的および薬理学的特性を持っていることを示しています。このレビューの焦点は、カルバクロールの生物学的、薬理学的、および毒物学的効果に関する既存の知識を評価することです。

カルバクロールは、タイムやオレガノを含む豊富な数の芳香族植物によって生成される単調なフェノールです。現在、カルバクロールは、食物香料成分と防腐剤として、および化粧品製剤の香料成分として低濃度で使用されています。近年、臨床応用での使用の可能性のためのカルバクロールの生物学的作用を確立するために、かなりの研究が行われています。in vitroおよびin vivoの研究の結果は、カルバクロールが抗酸化、抗菌、抗菌、抗がん、抗炎症、肝保護、痙攣、および血管軸を含むさまざまな生物学的および薬理学的特性を持っていることを示しています。このレビューの焦点は、カルバクロールの生物学的、薬理学的、および毒物学的効果に関する既存の知識を評価することです。

Carvacrol is a monoterpenic phenol produced by an abundant number of aromatic plants, including thyme and oregano. Presently, carvacrol is used in low concentrations as a food flavoring ingredient and preservative, as well as a fragrance ingredient in cosmetic formulations. In recent years, considerable research has been undertaken in an effort to establish the biological actions of carvacrol for its potential use in clinical applications. Results from in vitro and in vivo studies show that carvacrol possess a variety of biological and pharmacological properties including antioxidant, antibacterial, antifungal, anticancer, anti-inflammatory, hepatoprotective, spasmolytic, and vasorelaxant. The focus of this review is to evaluate the existing knowledge regarding the biological, pharmacological, and toxicological effects of carvacrol.

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