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飽和脂肪の濃縮源として、チーズ消費はコレステロール血症の増加と関連しており、一般的に高コレステロール血症の成人の食事ガイドラインで禁止されていると考えられています。この研究の目的は、さまざまな種類の乳製品、つまりカマンベールと全脂肪ヨーグルトに関して、脂質パラメーターと血圧に対する飽和脂肪酸の影響を評価することでした。治療せずに159の中程度の高コレステロール血症の被験者は、1日あたり2つのフル脂肪ヨーグルト(2×125 g)を3週間(慣習期間)、そしてさらに5週間、2つの2つの場合、フル脂肪ヨーグルトまたは1日あたりカマンベールチーズの30 gのサービング。カマンベールチーズ、血圧、血清脂質の2サービングの5週間にわたって、中程度の高コレステロール血症の被験者では変化しないことが観察されました。これらの結果は、カマンベールなどの発酵チーズが血清脂質や血圧に影響を与えることなく毎日消費できることを示唆しています。
飽和脂肪の濃縮源として、チーズ消費はコレステロール血症の増加と関連しており、一般的に高コレステロール血症の成人の食事ガイドラインで禁止されていると考えられています。この研究の目的は、さまざまな種類の乳製品、つまりカマンベールと全脂肪ヨーグルトに関して、脂質パラメーターと血圧に対する飽和脂肪酸の影響を評価することでした。治療せずに159の中程度の高コレステロール血症の被験者は、1日あたり2つのフル脂肪ヨーグルト(2×125 g)を3週間(慣習期間)、そしてさらに5週間、2つの2つの場合、フル脂肪ヨーグルトまたは1日あたりカマンベールチーズの30 gのサービング。カマンベールチーズ、血圧、血清脂質の2サービングの5週間にわたって、中程度の高コレステロール血症の被験者では変化しないことが観察されました。これらの結果は、カマンベールなどの発酵チーズが血清脂質や血圧に影響を与えることなく毎日消費できることを示唆しています。
As a concentrated source of saturated fat, cheese consumption is considered to be associated with increased cholesterolemia and generally forbidden in dietary guidelines for adults with hypercholesterolemia. The aim of this study was to evaluate the impact of saturated fatty acids on lipid parameters and blood pressure with regards to different types of dairy products: Camembert and full-fat yoghurt. One-hundred and fifty-nine moderate hypercholesterolemic subjects without treatment were instructed to consume two full-fat yoghurts (2 × 125 g) per day for 3 weeks (run-in period) and then for a further period of 5 weeks, either two full-fat yoghurts or two 30 g servings of Camembert cheese per day. We observed that over the 5-week daily consumption of two servings of Camembert cheese, blood pressure and serum lipids did not change in moderate hypercholesterolemic subjects. These results suggest that fermented cheese such as Camembert could be consumed daily without affecting serum lipids or blood pressure.
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