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背景:食品誘発QTC短縮の検出は、徹底的なQT/QTC(TQT)研究におけるアッセイ感度として提案されています。大規模な臨床研究のデータを使用して、QTC間隔に対する食物効果を調査しました。 方法:午前8時20分頃から始まる昼間の麻薬を含まない12鉛ホルター録音は、32.7±9.1歳の176人の女性と176人の男性の健康な被験者のそれぞれで4回繰り返されました。録音には、被験者が厳密な仰pine位にある16のエピソードが含まれていました。心拍数とQTC間隔は、これらのエピソード中に速度とQT/RRヒステリシスを個別に修正し、4つの繰り返し録音で平均しました。朝の時間には、被験者は断食していました。標準化されたランチとディナーは、それぞれ午後2時と午後7時30分頃に提供されました。昼食と夕食によって引き起こされる心拍数とQTCの変更は、食事後の2時間前から2時間までの平均測定値の違いを計算することにより評価されました。 結果:女性では、昼食と夕食は、それぞれ統計的に有意な心拍数加速度を1分あたり11.0±4.0および6.8±3.4拍[bpm]にしました。男性では、対応する有意な心拍数の加速はそれぞれ9.9±3.4および4.5±2.6bpmでした。それどころか、両方の食事に対するQTC応答は一貫していませんでした。昼食後、QTC間隔は、女性と男性でそれぞれ2.87±3.46msおよび0.79±3.64ms減少しました。ただし、夕食後、QTC間隔は、女性と男性でそれぞれ4.69±3.66msおよび3.53±2.88msで大幅に延長されました。 結論:女性と男性の両方で、昼食後、夕食後のQTC延長後のQTC短縮で個別に修正されたQTC間隔に体系的な変化がありました。これらの異なる日中の効果のため、TQT研究におけるアッセイの感度を証明するために食事誘発QTCの使用を使用するには、さらなる評価が必要です。
背景:食品誘発QTC短縮の検出は、徹底的なQT/QTC(TQT)研究におけるアッセイ感度として提案されています。大規模な臨床研究のデータを使用して、QTC間隔に対する食物効果を調査しました。 方法:午前8時20分頃から始まる昼間の麻薬を含まない12鉛ホルター録音は、32.7±9.1歳の176人の女性と176人の男性の健康な被験者のそれぞれで4回繰り返されました。録音には、被験者が厳密な仰pine位にある16のエピソードが含まれていました。心拍数とQTC間隔は、これらのエピソード中に速度とQT/RRヒステリシスを個別に修正し、4つの繰り返し録音で平均しました。朝の時間には、被験者は断食していました。標準化されたランチとディナーは、それぞれ午後2時と午後7時30分頃に提供されました。昼食と夕食によって引き起こされる心拍数とQTCの変更は、食事後の2時間前から2時間までの平均測定値の違いを計算することにより評価されました。 結果:女性では、昼食と夕食は、それぞれ統計的に有意な心拍数加速度を1分あたり11.0±4.0および6.8±3.4拍[bpm]にしました。男性では、対応する有意な心拍数の加速はそれぞれ9.9±3.4および4.5±2.6bpmでした。それどころか、両方の食事に対するQTC応答は一貫していませんでした。昼食後、QTC間隔は、女性と男性でそれぞれ2.87±3.46msおよび0.79±3.64ms減少しました。ただし、夕食後、QTC間隔は、女性と男性でそれぞれ4.69±3.66msおよび3.53±2.88msで大幅に延長されました。 結論:女性と男性の両方で、昼食後、夕食後のQTC延長後のQTC短縮で個別に修正されたQTC間隔に体系的な変化がありました。これらの異なる日中の効果のため、TQT研究におけるアッセイの感度を証明するために食事誘発QTCの使用を使用するには、さらなる評価が必要です。
BACKGROUND: Detection of food-induced QTc shortening has been proposed as an assay sensitivity in thorough QT/QTc (TQT) studies. Data of a large clinical study were used to investigate the food effects on QTc intervals. METHODS: Day-time drug-free 12-lead Holter recordings starting around 8:20AM were repeated 4 times in each of 176 female and 176 male healthy subjects aged 32.7±9.1years. The recordings contained 16 episodes during which the subjects were in strict supine position. Heart rate and QTc intervals individually corrected for rate and QT/RR hysteresis were measured during these episodes and averaged over the 4 repeated recordings. In the morning hours, the subjects were fasting. Standardized lunch and dinner were served at around 2:00PM and 7:30PM, respectively. Heart rate and QTc changes induced by lunch and dinner were assessed by calculating the differences of averaged measurements from 2hours before till 2hours after the meals. RESULTS: In women, lunch and dinner led to statistically significant heart rate accelerations by 11.0±4.0 and 6.8±3.4 beats per minute [bpm], respectively. In men, the corresponding significant heart rate accelerations were by 9.9±3.4 and 4.5±2.6bpm, respectively. On the contrary, the QTc responses to both meals were inconsistent. After lunch, QTc intervals shortened significantly by 2.87±3.46ms and 0.79±3.64ms in women and men, respectively. However, after dinner, QTc intervals prolonged significantly by 4.69±3.66ms and 3.53±2.88ms in women and men, respectively. CONCLUSIONS: There were systematic changes in individually corrected QTc intervals with QTc shortening after lunch and QTc lengthening after dinner, both in women and men. Because of these divergent diurnal effects, the use of meal-induced QTc changes to prove the assay sensitivity in TQT studies requires further evaluation.
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