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Respiratory medicine2015Jan01Vol.109issue(1)

カプサイシンを使用した咳の減少

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Randomized Controlled Trial
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

非標識:環境刺激物によって引き起こされる慢性の咳をしない咳は、咳を吸い込んだカプサイシンによって実証できる咳反射感度の増加によって特徴付けられます。局所カプサイシンは、非アレルギー性鼻炎と腸の過敏症を改善し、神経障害性疼痛を軽減するために使用できます。 目的:天然カプサイシン(チリ)の経口摂取量が咳反射を鈍感にし、原因不明の咳を改善できるかどうかを確立しました。 方法:刺激性誘発性の原因不明の慢性咳と15のコントロールを有する24人の患者が研究に含まれていました。4週間、参加者は純粋なカプサイシンでカプセルを服用し、4週間、プラセボカプセルを服用しました。プロトコルはクロスオーバー、無作為化、および二重盲検でした。研究中の咳感度は、2つの咳(C2)と5つの咳(C5)に到達するために必要なカプサイシン濃度を評価する標準化されたカプサイシン吸入咳試験によって評価されました。参加者は、咳や咳関連の症状に関するアンケートも実施されました。 結果:研究終了前に3人の患者が撤退しました。1人は積極的な治療期間中、プラセボ期間中は2人です。カプサイシンでの治療後、C2の閾値は、プラセボ期間後と比較して、患者(p <0.020)と対照(p <0.0061)の両方で高かった(改善)。患者の間では、ベースラインでの咳閾値と比較して、C2(P <0.0004)およびC5(P <0.0009)に到達するために必要な濃度は、活性物質との期間後に増加しました。ベースラインスコアと比較して、咳症状のスコアは4週間の積極的な治療(P <0.0030)の後に改善しました。 結論:カプサイシン粉末は、カプサイシン咳感受性と咳症状を経口摂取しました。この所見は、咳感受性の過渡受容体潜在性バニロイド-1(TRPV1)の脱感作を示唆しています。

非標識:環境刺激物によって引き起こされる慢性の咳をしない咳は、咳を吸い込んだカプサイシンによって実証できる咳反射感度の増加によって特徴付けられます。局所カプサイシンは、非アレルギー性鼻炎と腸の過敏症を改善し、神経障害性疼痛を軽減するために使用できます。 目的:天然カプサイシン(チリ)の経口摂取量が咳反射を鈍感にし、原因不明の咳を改善できるかどうかを確立しました。 方法:刺激性誘発性の原因不明の慢性咳と15のコントロールを有する24人の患者が研究に含まれていました。4週間、参加者は純粋なカプサイシンでカプセルを服用し、4週間、プラセボカプセルを服用しました。プロトコルはクロスオーバー、無作為化、および二重盲検でした。研究中の咳感度は、2つの咳(C2)と5つの咳(C5)に到達するために必要なカプサイシン濃度を評価する標準化されたカプサイシン吸入咳試験によって評価されました。参加者は、咳や咳関連の症状に関するアンケートも実施されました。 結果:研究終了前に3人の患者が撤退しました。1人は積極的な治療期間中、プラセボ期間中は2人です。カプサイシンでの治療後、C2の閾値は、プラセボ期間後と比較して、患者(p <0.020)と対照(p <0.0061)の両方で高かった(改善)。患者の間では、ベースラインでの咳閾値と比較して、C2(P <0.0004)およびC5(P <0.0009)に到達するために必要な濃度は、活性物質との期間後に増加しました。ベースラインスコアと比較して、咳症状のスコアは4週間の積極的な治療(P <0.0030)の後に改善しました。 結論:カプサイシン粉末は、カプサイシン咳感受性と咳症状を経口摂取しました。この所見は、咳感受性の過渡受容体潜在性バニロイド-1(TRPV1)の脱感作を示唆しています。

UNLABELLED: Chronic unexplained cough triggered by environmental irritants is characterized by increased cough reflex sensitivity, which can be demonstrated by means of inhaled capsaicin. Topical capsaicin can be used to improve non-allergic rhinitis and intestinal hypersensitivity and to reduce neuropathic pain. OBJECTIVES: We established whether an oral intake of natural capsaicin (chilli) could desensitize the cough reflex and improve unexplained coughing. METHODS: Twenty-four patients with irritant-induced, unexplained chronic cough and 15 controls were included in the study. For 4 weeks, the participants took capsules with pure capsaicin, and for 4 weeks, they took placebo capsules. The protocol was crossover, randomized, and double blind. Cough sensitivity during the study was evaluated by a standardized capsaicin inhalation cough test that assessed the capsaicin concentration required to reach two coughs (C2) and five coughs (C5). Participants were also administered questionnaires on cough and cough-related symptoms. RESULTS: Three patients withdrew before the study end, one during the active treatment period and two during the placebo period. After treatment with capsaicin, the thresholds for C2 were higher (improved) both in patients (p < 0.020) and in controls (p < 0.0061) compared to after the placebo period. Among patients, the concentration needed to reach C2 (p < 0.0004) and C5 (p < 0.0009) increased after the period with the active substance compared to cough thresholds at baseline. The cough symptom scores improved after 4 weeks of active treatment (p < 0.0030) compared to the baseline scores. CONCLUSION: Capsaicin powder taken orally decreased capsaicin cough sensitivity and cough symptoms. The findings suggest a desensitization of the cough-sensitive transient receptor potential vanilloid-1 (TRPV1).

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