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背景:胃不全麻痺の栄養療法は、食事のサイズ、繊維、脂肪摂取、固形食品に対する液体摂取量の増加に焦点を当てています。これらの食事介入を支持する証拠は逸話的でした。この研究の目的は、胃不足の症状に対する脂肪摂取と固形/液体の食事の一貫性の影響を決定することでした。 方法:胃不全麻痺の12人の患者を、4日間の4日間に研究され、毎日4回の食事のうち1つをランダム化した順序で受けた。訪問ごとに、食事摂取の前と4時間後、15分ごとに0(なし)から4(非常に重度)に8つの胃腸症状が評価されました。 主な結果:総症状スコアが次の順序で増加しました。高脂肪固体>低脂肪固体>高脂肪液>低脂肪液体。高脂肪の固形食では、食後の4時間を通して症状が上昇したままでした。吐き気の重症度は、高脂肪の固体食事の後に2倍以上になりましたが、低脂肪の液体食事は吐き気の最小増加を引き起こしました。 結論と推論:高脂肪の固形食は、胃不全症の人の間で全体的な症状を大幅に増加させましたが、低脂肪の液体食事は効果が最も低かった。吐き気に関しては、低脂肪の食事は高脂肪の食事よりも忍容性が高く、液体の食事はしっかりとした食事よりも耐えられました。これらのデータは、低脂肪および液体含有量の増加の食事が症候性の胃不全症の患者で最も容認されることを推奨することをサポートしています。
背景:胃不全麻痺の栄養療法は、食事のサイズ、繊維、脂肪摂取、固形食品に対する液体摂取量の増加に焦点を当てています。これらの食事介入を支持する証拠は逸話的でした。この研究の目的は、胃不足の症状に対する脂肪摂取と固形/液体の食事の一貫性の影響を決定することでした。 方法:胃不全麻痺の12人の患者を、4日間の4日間に研究され、毎日4回の食事のうち1つをランダム化した順序で受けた。訪問ごとに、食事摂取の前と4時間後、15分ごとに0(なし)から4(非常に重度)に8つの胃腸症状が評価されました。 主な結果:総症状スコアが次の順序で増加しました。高脂肪固体>低脂肪固体>高脂肪液>低脂肪液体。高脂肪の固形食では、食後の4時間を通して症状が上昇したままでした。吐き気の重症度は、高脂肪の固体食事の後に2倍以上になりましたが、低脂肪の液体食事は吐き気の最小増加を引き起こしました。 結論と推論:高脂肪の固形食は、胃不全症の人の間で全体的な症状を大幅に増加させましたが、低脂肪の液体食事は効果が最も低かった。吐き気に関しては、低脂肪の食事は高脂肪の食事よりも忍容性が高く、液体の食事はしっかりとした食事よりも耐えられました。これらのデータは、低脂肪および液体含有量の増加の食事が症候性の胃不全症の患者で最も容認されることを推奨することをサポートしています。
BACKGROUND: Nutrition therapy for gastroparesis focuses on reducing meal size, fiber, fat intake, and increasing liquids intake relative to solid foods. Evidence to support these dietary interventions has been anecdotal. The aim of this study was to determine the effect of fat intake and solid/liquid meal consistency on symptoms in gastroparesis. METHODS: Twelve patients with gastroparesis were studied on four separate days receiving one of four meals each day in a randomized order: high-fat solid, high-fat liquid, low-fat liquid, and low-fat solid meal. At each visit, eight gastrointestinal symptoms were rated from 0 (none) to 4 (very severe) every 15 min, before and for 4 h after meal ingestion. KEY RESULTS: There was an increase in the total symptom score in the following order: high-fat solid > low-fat solid > high-fat liquid > low-fat liquid. For the high-fat solid meal, symptoms remained elevated throughout the 4 h postprandial period. Severity of nausea more than doubled after the high-fat solid meal, whereas the low-fat liquid meal caused the least increase in nausea. CONCLUSIONS & INFERENCES: A high-fat solid meal significantly increased overall symptoms among individuals with gastroparesis, whereas a low-fat liquid meal had the least effect. With respect to nausea, low-fat meals were better tolerated than high-fat meals, and liquid meals were better tolerated than solid meals. These data provide support for recommendations that low-fat and increased liquid content meals are best tolerated in patients with symptomatic gastroparesis.
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