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中国のさまざまな地域の成人の食事によるカドミウム(CD)摂取率は0.160〜0.557μg/(kg BW・day)でした。2010年に食品農業機関/世界保健機関によって発行されましたが、2011年に欧州食品安全局が発行した(0.365μg/(kg BW・day))よりも高く、子ども、菜食主義者、大量に汚染された人々を保護するために発行されました全国規模での子供の地域、および子供の摂取率(1.007μg/(kg bw・day))は、上記の研究所と成人の施設が推奨する値よりも高かった。野菜が重要な貢献者であり、その後に米、小麦粉、肉、水生製品が続きました。植物のCD濃度は、摂取率の計算に最も敏感な要因であり、その後、米と水生生成物の内容物、および小麦粉の摂取率が続き、将来の総食事調査でこれらのパラメーターにより多くの注意が払われるべきであることを示しています。食事曝露が組み込まれた場合、商業シナリオ下でのCDの派生した国家スクリーニング値は825から458 mg/kgに減少し、北、南、北京、上海の値は627、365、693、693、489 mg//それぞれ、特に南部では、食事曝露が考慮されていない場合、危険が過小評価されることを示しています。スクリーニング値間の大きなばらつきは、さまざまなCD摂取率によるものであり、それは、その対応する暴露特性に基づいて各特定の領域のスクリーニング値を導き出すことがより適切であることを示しています。子どもの食事曝露特性に基づいて理論的に導き出された住宅シナリオの全国スクリーニングレベルは負の値であり、食事摂取率が許容範囲を上回っていたことを意味します。土壌ガイドライン値を導き出すために英国で使用される方法は、非土壌暴露が最大許容可能な1日の摂取量の半分以上を占めている場合に適切な推定である可能性がありますが、土壌暴露に割り当てられた正確な比率は、包括的に評価される必要があります。より洗練された食事曝露調査と対応する経済的影響。
中国のさまざまな地域の成人の食事によるカドミウム(CD)摂取率は0.160〜0.557μg/(kg BW・day)でした。2010年に食品農業機関/世界保健機関によって発行されましたが、2011年に欧州食品安全局が発行した(0.365μg/(kg BW・day))よりも高く、子ども、菜食主義者、大量に汚染された人々を保護するために発行されました全国規模での子供の地域、および子供の摂取率(1.007μg/(kg bw・day))は、上記の研究所と成人の施設が推奨する値よりも高かった。野菜が重要な貢献者であり、その後に米、小麦粉、肉、水生製品が続きました。植物のCD濃度は、摂取率の計算に最も敏感な要因であり、その後、米と水生生成物の内容物、および小麦粉の摂取率が続き、将来の総食事調査でこれらのパラメーターにより多くの注意が払われるべきであることを示しています。食事曝露が組み込まれた場合、商業シナリオ下でのCDの派生した国家スクリーニング値は825から458 mg/kgに減少し、北、南、北京、上海の値は627、365、693、693、489 mg//それぞれ、特に南部では、食事曝露が考慮されていない場合、危険が過小評価されることを示しています。スクリーニング値間の大きなばらつきは、さまざまなCD摂取率によるものであり、それは、その対応する暴露特性に基づいて各特定の領域のスクリーニング値を導き出すことがより適切であることを示しています。子どもの食事曝露特性に基づいて理論的に導き出された住宅シナリオの全国スクリーニングレベルは負の値であり、食事摂取率が許容範囲を上回っていたことを意味します。土壌ガイドライン値を導き出すために英国で使用される方法は、非土壌暴露が最大許容可能な1日の摂取量の半分以上を占めている場合に適切な推定である可能性がありますが、土壌暴露に割り当てられた正確な比率は、包括的に評価される必要があります。より洗練された食事曝露調査と対応する経済的影響。
The cadmium (Cd) intake rates via diet of adults from different regions in China were between 0.160 and 0.557 μg/(kg BW·day), which were less than the provisional tolerable monthly intake (0.833 μg/(kg BW·day)) issued by Food and Agriculture Organization/World Health Organization in 2010, but higher than the one (0.365 μg/(kg BW·day)) issued by the European Food Safety Authority in 2011, to protect children, vegetarians and people living in heavily contaminated regions, and the intake rate of children (1.007 μg/(kg BW·day)) at the national scale was higher than the values recommended by the above institutes and those of adults. Vegetables were the critical contributors, followed by rice, flour, meats and aquatic products. Cd concentration in vegetable was the most sensitive factor in calculating the intake rate, followed by its contents in rice and aquatic products, and the intake rate of flour, indicating that more attention should be given to these parameters in future total diet surveys. When dietary exposure was incorporated, the derived national screening value of Cd under commercial scenario was reduced from 825 to 458 mg/kg, while the values of the north, south, Beijing and Shanghai were reduced to 627, 365, 693 and 489 mg/kg, respectively, indicating that the hazard would be underestimated if dietary exposure was not taken into account, especially for the south. The great variance between the screening values was due to the varied Cd intake rates, which indicated that deriving a screening value for each specific area based on its corresponding exposure characteristics was more appropriate. The national screening level for the residential scenario derived theoretically based on the dietary exposure characteristics of children was a negative value, meaning that the dietary intake rate was above the tolerable value. The method used in the United Kingdom to derive soil guideline values when non-soil exposure accounted for more than half of the maximum tolerable daily intake dose may be an appropriate estimate, but the exact ratio assigned to soil exposure should be assessed comprehensively based on a more sophisticated dietary exposure survey and the corresponding economic implications.
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