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Nutricion hospitalaria2015Apr07Vol.31 Suppl 2issue()

[牛乳と乳製品:カルシウムの食物源]

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

人間の栄養におけるカルシウムの重要性、元素の吸収と排泄のメカニズム、および食事因子に特に関連してそれらに影響する因子について説明します。カルシウムの毎日の食事摂取量とヨーロッパおよびスペインの人口の主な貢献者をレビューした後、スペイン、北欧諸国、米国で推奨される摂取量が言及されています。カルシウムの食事源に関連して、栄養素の供給源としての特定の食品の価値は、食品の含有量、栄養素の生物学的利用能、通常の食物消費に依存することに注意する必要があります。元素の潜在的な食物源のカルシウム含有量が報告されており、その値は、それらに含まれるカルシウムの潜在的な吸収性に応じて推定されます。カルシウムの供給源としての牛乳と乳製品の利点も強調されています。子供や高齢者などの人口は、カルシウムのニーズを高めるために強化食品またはサプリメントを必要とする場合があるため、この補充の有効性のいくつかの例について説明します。食べ物や飲み物がカルシウムを得るのに最適な選択であると結論付けられています。カルシウム含有量、通常のポーションサイズと消費習慣の牛乳と乳製品、ナッツ、緑の葉の多い野菜、マメ科植物は、十分な量のカルシウムを提供できます。ただし、牛乳と乳製品は、含まれているカルシウムのバイオアベイラビリティのおかげで、最高の食事源です。

人間の栄養におけるカルシウムの重要性、元素の吸収と排泄のメカニズム、および食事因子に特に関連してそれらに影響する因子について説明します。カルシウムの毎日の食事摂取量とヨーロッパおよびスペインの人口の主な貢献者をレビューした後、スペイン、北欧諸国、米国で推奨される摂取量が言及されています。カルシウムの食事源に関連して、栄養素の供給源としての特定の食品の価値は、食品の含有量、栄養素の生物学的利用能、通常の食物消費に依存することに注意する必要があります。元素の潜在的な食物源のカルシウム含有量が報告されており、その値は、それらに含まれるカルシウムの潜在的な吸収性に応じて推定されます。カルシウムの供給源としての牛乳と乳製品の利点も強調されています。子供や高齢者などの人口は、カルシウムのニーズを高めるために強化食品またはサプリメントを必要とする場合があるため、この補充の有効性のいくつかの例について説明します。食べ物や飲み物がカルシウムを得るのに最適な選択であると結論付けられています。カルシウム含有量、通常のポーションサイズと消費習慣の牛乳と乳製品、ナッツ、緑の葉の多い野菜、マメ科植物は、十分な量のカルシウムを提供できます。ただし、牛乳と乳製品は、含まれているカルシウムのバイオアベイラビリティのおかげで、最高の食事源です。

The importance of calcium in human nutrition, the mechanisms of absorption and excretion of the element, and the factors affecting them with special reference to dietary factors are described. After reviewing daily dietary intakes of calcium and the main contributors in European and Spanish population, recommended intakes in Spain, the Nordic countries and the United States are mentioned. In relation to the dietary sources of calcium it has to be noted that the value of a given food as a source of a nutrient depends on its content in the food, the bioavailability of the nutrient and the usual food consumption. The calcium contents of potential food sources of the element are reported and its value is estimated according to the potential absorbability of the calcium they contain. The benefits of milk and dairy products as sources of calcium are also highlighted. Populations such as children or elderly may require fortified foods or supplements to satisfy their high calcium needs, so some examples of the efficacy of this supplementation are discussed. It is concluded that food and drinks are the best choice to obtain calcium. Taking into account the calcium content, the usual portion size and the consumption habits milk and dairy products, nuts, green leafy vegetables and legumes can provide adequate amounts of calcium. However, milk and dairy products constitute the best dietary source thanks to the bioavailability of the calcium they contain.

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