著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
インドのジャールカンド州のオラオン部族コミュニティの先住民族の食品の伝統的な知識と栄養的価値が探求されました。フォーカスグループの議論は、一般的に消費される先住民族の食品を特定するために、成人のメンバーと行われました。分類学的分類と栄養価の定量的推定は、研究所またはインドの食物構成データベースからの利用されたデータで実施されました。130種類以上の土着食品が特定され、その多くはカルシウム、鉄、ビタミンA、葉酸などの微量栄養素の豊富な源でした。薬用特性を持っていると報告されたものもあります。定期的な食事への先住民族の食品の同化の利用と容易さを活用することができ、部族コミュニティの栄養失調に対処することができます。
インドのジャールカンド州のオラオン部族コミュニティの先住民族の食品の伝統的な知識と栄養的価値が探求されました。フォーカスグループの議論は、一般的に消費される先住民族の食品を特定するために、成人のメンバーと行われました。分類学的分類と栄養価の定量的推定は、研究所またはインドの食物構成データベースからの利用されたデータで実施されました。130種類以上の土着食品が特定され、その多くはカルシウム、鉄、ビタミンA、葉酸などの微量栄養素の豊富な源でした。薬用特性を持っていると報告されたものもあります。定期的な食事への先住民族の食品の同化の利用と容易さを活用することができ、部族コミュニティの栄養失調に対処することができます。
Traditional knowledge and nutritional value of indigenous foods of the Oraon tribal community in Jharkhand, India was explored. Focus group discussions were conducted with adult members to identify commonly consumed indigenous foods. Taxonomic classification and quantitative estimation of nutritive value were conducted in laboratories or utilized data from Indian food composition database. More than 130 varieties of indigenous foods were identified, many of which were rich sources of micronutrients like calcium, iron, vitamin A, and folic acid. Some were reported having medicinal properties. Utilization and ease of assimilation of indigenous foods into routine diets can be leveraged to address malnutrition in tribal communities.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。