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Crescentia alataとuazuma ulmifoliaの果物のポリエチレングリコール(PEG)を含む有無にかかわらず、in vitroガス生産を評価し、子羊の食事の分解動態を木の果物とともに決定し、これらに供給された子羊の配給のインテークと成長率が決定されました。食事が測定されました。25±0.44 kgの体重の25匹の雄の子羊が使用され、治療で分布しました。T0(果物のないコントロール);C. alataの果実のT1およびT2、15および30%。G. ulmifoliaの果実のT3およびT4、15および30%。データ変数化学組成、発酵運動、およびin vitroでの消化率は、3つの評価期間ごとに5つの処理の完全にランダム化された設計およびデータ生成応答因子設計によって分析されました。G. ulmifoliaの果物では、総フェノール含有量(TP)(23.0 g/kg DM)が高かった(P <0.01)。PEGの添加は、G。ulmifoliaの果物でin vitroガス生産(156.6 mL/g DM)で増加しました。発酵速度では、T0(b = 293 ml/g dm)で総ガス量が高く(p <0.01)、劣化率(c)が遅れ(t lag)は変わりませんでした。動物の反応では、T4(1.35 kg)を受けた子羊では総乾物摂取量が高く、1日の体重増加と飼料変換は、治療を受けている子羊の間で差はありませんでした(p> 0.05)。食事中に添加された30%G. ulmifoliaフルーツは、乾物の摂取量を増加させ、飼料変換を改善しましたが、体重増加は増加しませんでした。
Crescentia alataとuazuma ulmifoliaの果物のポリエチレングリコール(PEG)を含む有無にかかわらず、in vitroガス生産を評価し、子羊の食事の分解動態を木の果物とともに決定し、これらに供給された子羊の配給のインテークと成長率が決定されました。食事が測定されました。25±0.44 kgの体重の25匹の雄の子羊が使用され、治療で分布しました。T0(果物のないコントロール);C. alataの果実のT1およびT2、15および30%。G. ulmifoliaの果実のT3およびT4、15および30%。データ変数化学組成、発酵運動、およびin vitroでの消化率は、3つの評価期間ごとに5つの処理の完全にランダム化された設計およびデータ生成応答因子設計によって分析されました。G. ulmifoliaの果物では、総フェノール含有量(TP)(23.0 g/kg DM)が高かった(P <0.01)。PEGの添加は、G。ulmifoliaの果物でin vitroガス生産(156.6 mL/g DM)で増加しました。発酵速度では、T0(b = 293 ml/g dm)で総ガス量が高く(p <0.01)、劣化率(c)が遅れ(t lag)は変わりませんでした。動物の反応では、T4(1.35 kg)を受けた子羊では総乾物摂取量が高く、1日の体重増加と飼料変換は、治療を受けている子羊の間で差はありませんでした(p> 0.05)。食事中に添加された30%G. ulmifoliaフルーツは、乾物の摂取量を増加させ、飼料変換を改善しましたが、体重増加は増加しませんでした。
In vitro gas production with and without polyethylene glycol (PEG) of the fruits of Crescentia alata and Guazuma ulmifolia was evaluated, the degradation kinetics of lamb diets with added fruit of the tree was determined, and the ration intake and growth rate of lambs fed these diets were measured. Twenty-five entire male lambs of 23.5 ± 0.44 kg body weight were used and distributed in treatments: T0 (control without fruit); T1 and T2, 15 and 30 % of the fruit of C. alata; and T3 and T4, 15 and 30 % of the fruit of G. ulmifolia. Data variables chemical composition, fermentation kinetic, and digestibility in vitro were analyzed by a completely randomized design and data production response factorials design of five treatments by three evaluation periods. The total phenolic content (TP) (23.0 g/kg DM) was higher (P < 0.01) in the fruits of G. ulmifolia. The addition of PEG increased (P < 0.05) in vitro gas production (156.6 mL/g DM) in fruits of G. ulmifolia. In the fermentation kinetics, the total gas volume was higher (P < 0.01) at T0 (b = 293 mL/g DM), and the rate of degradation (c) but Lag time (t lag) was not different. In animal response, total dry matter intake was higher in lambs that received T4 (1.35 kg), and the daily weight gain and feed conversion did not differ (P > 0.05) among lambs receiving the treatments. Thirty percent G. ulmifolia fruit added in the diet increased dry matter intake and improved feed conversion but did not increase weight gain.
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