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Journal of agricultural and food chemistry2015Nov18Vol.63issue(45)

ココアフラバノールが心代謝機能に及ぼす影響に対する用量と食事の潜在的な意味

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

メタボリックシンドロームは、心血管および代謝機能障害が共存する病理学的状態であり、通常、相互の飼料に向かって進行して、さらなる機能障害と最終的に疾患を発揮します。血管内皮の健康と機能は、この現象では不可欠であるため、介入の論理的ターゲットを表しています。ココアフラバノールが多い食品の消費は、血圧やインスリン感受性を含むメタボリックシンドロームの内皮機能と主要マーカーを著しく改善する能力を実証しています。ココアフラバノールの十分な用量を含む食品の典型的なエネルギー含有量は、その治療的使用に関するいくつかの留保を引き起こしましたが、これは使用される食品マトリックスの詳細に依存しています。これに加えて、食物マトリックスは、特に血圧上のココアフラバノールの用量反応曲線に影響を与えるように見えます。ダークチョコレートは、フラバノールの同等用量のココアパウダードリンクの8倍効果的であるように見えます。ココアフラバノール消費は、心臓代謝機能にプラスの影響を示すことを最終的に示しています。ただし、過剰な脂肪や砂糖の消費を避けながら、利益を最大化するためにそれを消費する最善の方法を理解するには、より多くの研究が必要です。

メタボリックシンドロームは、心血管および代謝機能障害が共存する病理学的状態であり、通常、相互の飼料に向かって進行して、さらなる機能障害と最終的に疾患を発揮します。血管内皮の健康と機能は、この現象では不可欠であるため、介入の論理的ターゲットを表しています。ココアフラバノールが多い食品の消費は、血圧やインスリン感受性を含むメタボリックシンドロームの内皮機能と主要マーカーを著しく改善する能力を実証しています。ココアフラバノールの十分な用量を含む食品の典型的なエネルギー含有量は、その治療的使用に関するいくつかの留保を引き起こしましたが、これは使用される食品マトリックスの詳細に依存しています。これに加えて、食物マトリックスは、特に血圧上のココアフラバノールの用量反応曲線に影響を与えるように見えます。ダークチョコレートは、フラバノールの同等用量のココアパウダードリンクの8倍効果的であるように見えます。ココアフラバノール消費は、心臓代謝機能にプラスの影響を示すことを最終的に示しています。ただし、過剰な脂肪や砂糖の消費を避けながら、利益を最大化するためにそれを消費する最善の方法を理解するには、より多くの研究が必要です。

The metabolic syndrome is a pathological state whereby cardiovascular and metabolic dysfunction coexist and typically progress in a mutual feed-forward manner to further dysfunction and ultimately disease. The health and function of the vascular endothelium is integral in this phenomenon and thus represents a logical target for intervention. Consumption of foods high in cocoa flavanols has demonstrated a capacity to markedly improve endothelial function and key markers of the metabolic syndrome including blood pressure and insulin sensitivity. The typically high energy content of foods containing sufficient doses of cocoa flavanols has caused some reservations around its therapeutic use, but this is dependent upon the particulars of the food matrix used. Further to this, the food matrix appears to influence the dose response curve of cocoa flavanols, particularly on blood pressure, with dark chocolate appearing to be 8 times more effective in systolic blood pressure reduction than a cocoa powder drink for the equivalent dose of flavanol. Cocoa flavanol consumption conclusively demonstrates a positive impact on cardiometabolic function; however, more research is needed to understand how best to consume it to maximize the benefit while avoiding excessive fat and sugar consumption.

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