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Nutrition research (New York, N.Y.)2015Aug01Vol.35issue(8)

ヨーグルトの摂取量の確率と量は、大人の社会人口学的、経済的、ライフスタイル要因、および人口ベースの研究からの高齢者の結果によって異なる影響を受けます。

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

この集団ベースの断面健康調査(n = 532)の目的は、ブラジルの成人と高齢者のヨーグルト摂取量の確率と量に関連する要因を調査することでした。構造化されたアンケートを使用して、人口統計、社会経済的情報、罹患率とライフスタイルの存在と人体測定特性に関するデータを取得しました。食物摂取量は、2つの非継続的な24時間の食事リコールと食物頻度のアンケートを使用して評価されました。被験者の約60%がヨーグルトの消費者として分類されました。ロジスティック回帰モデルでは、ヨーグルトの摂取量は、喫煙(オッズ比[OR]、1.98)、女性の性別(または2.12)、および20〜39歳(OR、3.11)に関連していました。一人当たりの家族の収入と非喫煙者であることは、ヨーグルト消費量(それぞれ係数、0.61および3.73)に積極的に関連する要因でしたが、世帯主の教育レベルは逆関連していました(係数、0.61)。この研究では、ヨーグルトの摂取量の確率と量は、大人と高齢者の人口統計学的、社会経済的、およびライフスタイルの要因によって異なる影響を受けます。

この集団ベースの断面健康調査(n = 532)の目的は、ブラジルの成人と高齢者のヨーグルト摂取量の確率と量に関連する要因を調査することでした。構造化されたアンケートを使用して、人口統計、社会経済的情報、罹患率とライフスタイルの存在と人体測定特性に関するデータを取得しました。食物摂取量は、2つの非継続的な24時間の食事リコールと食物頻度のアンケートを使用して評価されました。被験者の約60%がヨーグルトの消費者として分類されました。ロジスティック回帰モデルでは、ヨーグルトの摂取量は、喫煙(オッズ比[OR]、1.98)、女性の性別(または2.12)、および20〜39歳(OR、3.11)に関連していました。一人当たりの家族の収入と非喫煙者であることは、ヨーグルト消費量(それぞれ係数、0.61および3.73)に積極的に関連する要因でしたが、世帯主の教育レベルは逆関連していました(係数、0.61)。この研究では、ヨーグルトの摂取量の確率と量は、大人と高齢者の人口統計学的、社会経済的、およびライフスタイルの要因によって異なる影響を受けます。

The aim of this population-based cross-sectional health survey (N = 532) was to investigate the factors associated with the probability and amounts of yogurt intake in Brazilian adults and the elderly. A structured questionnaire was used to obtain data on demographics, socioeconomic information, presence of morbidities and lifestyle and anthropometric characteristics. Food intake was evaluated using two nonconsecutive 24-hour dietary recalls and a Food Frequency Questionnaire. Approximately 60% of the subjects were classified as yogurt consumers. In the logistic regression model, yogurt intake was associated with smoking (odds ratio [OR], 1.98), female sex (OR, 2.12), and age 20 to 39 years (OR, 3.11). Per capita family income and being a nonsmoker were factors positively associated with the amount of yogurt consumption (coefficients, 0.61 and 3.73, respectively), whereas the level of education of the head of household was inversely associated (coefficient, 0.61). In this study, probability and amounts of yogurt intake are differently affected by demographic, socioeconomic, and lifestyle factors in adults and the elderly.

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