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Nutrition reviews2015Aug01Vol.73 Suppl 1issue()

ヨーグルトの歴史と現在の消費パターン

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文献タイプ:
  • Historical Article
  • Journal Article
概要
Abstract

ヨーグルトは数千年にわたって人間の食事の一部であり、世界中の多くの名前を通過しています。「ヨーグルト」という言葉は、トルコの言葉「Yoğurmak」から来たと考えられています。ヨーグルトの健康促進特性への言及は、インドのアーユルヴェーダの脚本で紀元前6000年にさかのぼりますが、ブルガリアの医学生であるスタメン・グリゴロフが乳酸酸細菌に起因するのは20世紀までではありませんでした。今日、ほとんどのヨーグルトは、生存可能で明確に定義された細菌(Lactobacillus bulgaricusおよびStreptococcus Thermophiles)で酸性化された発酵乳です。ヨーグルト消費のパターンは国によって大きく異なりますが、消費は一般的に低くなります。たとえば、米国とブラジルでは、日常的にヨーグルトを消費する人口の6%だけがいます。ヨーグルトは健康的なライフスタイルに貢献する機会を逃したことを表しています。これは、ヨーグルトが非常に生物学的に利用可能なタンパク質の優れたソースと優れたカルシウム源の優れたソースと、さまざまな健康上の利点を提供するプロバイオティクスの供給源を提供するからです。

ヨーグルトは数千年にわたって人間の食事の一部であり、世界中の多くの名前を通過しています。「ヨーグルト」という言葉は、トルコの言葉「Yoğurmak」から来たと考えられています。ヨーグルトの健康促進特性への言及は、インドのアーユルヴェーダの脚本で紀元前6000年にさかのぼりますが、ブルガリアの医学生であるスタメン・グリゴロフが乳酸酸細菌に起因するのは20世紀までではありませんでした。今日、ほとんどのヨーグルトは、生存可能で明確に定義された細菌(Lactobacillus bulgaricusおよびStreptococcus Thermophiles)で酸性化された発酵乳です。ヨーグルト消費のパターンは国によって大きく異なりますが、消費は一般的に低くなります。たとえば、米国とブラジルでは、日常的にヨーグルトを消費する人口の6%だけがいます。ヨーグルトは健康的なライフスタイルに貢献する機会を逃したことを表しています。これは、ヨーグルトが非常に生物学的に利用可能なタンパク質の優れたソースと優れたカルシウム源の優れたソースと、さまざまな健康上の利点を提供するプロバイオティクスの供給源を提供するからです。

Yogurt has been a part of the human diet for several millennia and goes by many names throughout the world. The word "yogurt" is believed to have come from the Turkish word "yoğurmak," which means to thicken, coagulate, or curdle. While references to the health-promoting properties of yogurt date back to 6000 BC in Indian Ayurvedic scripts, it was not until the 20th century that Stamen Grigorov, a Bulgarian medical student, attributed the benefits to lactic acid bacteria. Today, most yogurt is fermented milk that is acidified with viable and well-defined bacteria (Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophiles). While patterns of yogurt consumption vary greatly from country to country, consumption is generally low. In the United States and Brazil, for example, only 6% of the population consume yogurt on a daily basis. Low consumption of yogurt represents a missed opportunity to contribute to a healthy lifestyle, as yogurt provides a good to excellent source of highly bioavailable protein and an excellent source of calcium as well as a source of probiotics that may provide a range of health benefits.

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