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はじめに:女性は、人生のあらゆる段階およびさまざまな生理学的状況での栄養状態に関して脆弱であることが証明されています。栄養状態の決定要因と食事の定量化に関するより最新かつ正確な情報の必要性に応じて、特に食事の定量化(スペインの人体測定、摂取量、エネルギーバランス)研究は、スペイン人の代表グループの間で実施されました。9歳から75歳。 目的:スペインの女性に関連するANIBES研究のエネルギー摂取量と食物源で利用可能な結果のいくつかを説明および評価する。 方法:スペインの人口(9〜75歳)の代表的なサンプル(n = 2009、996人の女性/1013人)を使用して、人体測量、食事(新しい技術を使用)、身体活動の研究を実施しました。(加速度と検証済みのアンケートを使用)、および食物、栄養、身体活動、エネルギーバランスに関連するさまざまな側面に関する認識。 結果:エネルギー摂取量は1660±426.7 kcal/dで、男性よりも大幅に低かった。年齢層によって分析されると、少女(9〜12歳)と青年(13〜17歳)のみが、欧州食品安全局(EFSA)によって確立された最近の推奨事項を満たしています。特に、年配の女性(65〜75歳)の平均エネルギー摂取量、1476±359.9 kcal/dは、適切な栄養密度に関して問題があります。カロリープロファイルは不均衡です(タンパク質から17%E、炭水化物から41.2%、脂質から38.7%)すべての年齢層で。主なエネルギー源は、穀物とその誘導体(27%)、肉製品とその誘導体(14.1%)、油と脂肪(13.1%)および牛乳とその誘導体(12.4%)に由来します。 議論:結果は、スペインの女性の食事の栄養品質に対する潜在的な影響に従って、他のスペインやヨーロッパの研究と比較して、表とチャートに記載されています。
はじめに:女性は、人生のあらゆる段階およびさまざまな生理学的状況での栄養状態に関して脆弱であることが証明されています。栄養状態の決定要因と食事の定量化に関するより最新かつ正確な情報の必要性に応じて、特に食事の定量化(スペインの人体測定、摂取量、エネルギーバランス)研究は、スペイン人の代表グループの間で実施されました。9歳から75歳。 目的:スペインの女性に関連するANIBES研究のエネルギー摂取量と食物源で利用可能な結果のいくつかを説明および評価する。 方法:スペインの人口(9〜75歳)の代表的なサンプル(n = 2009、996人の女性/1013人)を使用して、人体測量、食事(新しい技術を使用)、身体活動の研究を実施しました。(加速度と検証済みのアンケートを使用)、および食物、栄養、身体活動、エネルギーバランスに関連するさまざまな側面に関する認識。 結果:エネルギー摂取量は1660±426.7 kcal/dで、男性よりも大幅に低かった。年齢層によって分析されると、少女(9〜12歳)と青年(13〜17歳)のみが、欧州食品安全局(EFSA)によって確立された最近の推奨事項を満たしています。特に、年配の女性(65〜75歳)の平均エネルギー摂取量、1476±359.9 kcal/dは、適切な栄養密度に関して問題があります。カロリープロファイルは不均衡です(タンパク質から17%E、炭水化物から41.2%、脂質から38.7%)すべての年齢層で。主なエネルギー源は、穀物とその誘導体(27%)、肉製品とその誘導体(14.1%)、油と脂肪(13.1%)および牛乳とその誘導体(12.4%)に由来します。 議論:結果は、スペインの女性の食事の栄養品質に対する潜在的な影響に従って、他のスペインやヨーロッパの研究と比較して、表とチャートに記載されています。
INTRODUCTION: Women have proved vulnerable with regard to their nutritional status at all stages of life and in a variety of physiological situations. In response to the need for more up-to-date and accurate information about the determinants of nutritional status and the quantification of diet specifically, the ANIBES (Anthropometry, Intake and Energy Balance in Spain) study was carried out among a representative group of Spaniards aged 9 to 75. OBJECTIVE: To describe and evaluate some of the results available on energy intake and food sources from the ANIBES Study related to Spanish women. METHODS: Using a representative sample (n = 2009, 996 women/1013 men) of the Spanish population (9-75 years old), the following studies were conducted: anthropometry, diet (using new technology--tablet computers), physical activity (using accelerometry and a validated questionnaire), and perceptions regarding different aspects related to food, nutrition, physical activity and energy balance. RESULTS: Energy intake was 1660 ± 426.7 kcal/d, significantly lower than among males. When analysed by age group, only girls (9-12 years old) and adolescents (13-17 years old) meet the recent recommendations established by the European Food Safety Authority (EFSA). In particular, the average energy intake among older women (65-75 years old), 1476 ± 359.9 kcal/d, is problematic with regard to adequate nutritional density. The caloric profile is unbalanced (17% E from protein; 41.2% from carbohydrates; 38.7% from lipids) for all age groups. The main source of energy comes from grains and their derivatives (27%), meat products and their derivatives (14.1%), oils and fats (13.1%) and milk and its derivatives (12.4%). DISCUSSION: The results are presented in tables and charts in accordance with their potential repercussions for the nutritional quality of the Spanish female diet to day, and compared with other Spanish and European studies.
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