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すると翻訳の精度が向上します
2型糖尿病(T2D)などの慢性疾患のエスカレート傾向は、ハーブ製品を含む補完的および代替医療への新たな関心を呼び起こしました。Morinda Citrifolia(Noni)は、さまざまな病気を治療するために、太平洋諸島人によって何世紀にもわたって使用されてきました。商業的なノニフルーツジュースは1996年以来栄養補助食品として販売されています。2003年、欧州委員会は、健康および消費者保護局長によるタヒチアンノニジュースを新規食品として承認しました。Nuniのいくつかの健康上の利点の中で、他の人と、動物モデルにおける発酵ノニフルーツジュースの抗糖尿病効果を実証しました。残念ながら、ポリネシア医学から研究ベンチへのノニのエキサイティングな旅は、商用製品に翻訳されたときに臨床結果を成功させる最終目的地に到達しません。Noni製品は、「自然な」起源のために安全であると認識されています。しかし、生物活性化合物、分子標的、作用機序、薬物動態、長期の安全性、効果的な投与量、および/または予期しない副作用に関する不十分な証拠は、「ベンチ側からベッドサイドへ」の成功する翻訳への主要な障害です。このレビューでは、NONIの抗糖尿病性の可能性、NONIの従来の使用と現代の使用の違い、およびNONI製品の有益な臨床研究とNONIの健康上の利点の臨床翻訳における課題を要約します。
2型糖尿病(T2D)などの慢性疾患のエスカレート傾向は、ハーブ製品を含む補完的および代替医療への新たな関心を呼び起こしました。Morinda Citrifolia(Noni)は、さまざまな病気を治療するために、太平洋諸島人によって何世紀にもわたって使用されてきました。商業的なノニフルーツジュースは1996年以来栄養補助食品として販売されています。2003年、欧州委員会は、健康および消費者保護局長によるタヒチアンノニジュースを新規食品として承認しました。Nuniのいくつかの健康上の利点の中で、他の人と、動物モデルにおける発酵ノニフルーツジュースの抗糖尿病効果を実証しました。残念ながら、ポリネシア医学から研究ベンチへのノニのエキサイティングな旅は、商用製品に翻訳されたときに臨床結果を成功させる最終目的地に到達しません。Noni製品は、「自然な」起源のために安全であると認識されています。しかし、生物活性化合物、分子標的、作用機序、薬物動態、長期の安全性、効果的な投与量、および/または予期しない副作用に関する不十分な証拠は、「ベンチ側からベッドサイドへ」の成功する翻訳への主要な障害です。このレビューでは、NONIの抗糖尿病性の可能性、NONIの従来の使用と現代の使用の違い、およびNONI製品の有益な臨床研究とNONIの健康上の利点の臨床翻訳における課題を要約します。
Escalating trends of chronic diseases such as type-2 diabetes (T2D) have sparked a renewed interest in complementary and alternative medicine, including herbal products. Morinda citrifolia (noni) has been used for centuries by Pacific Islanders to treat various ailments. Commercial noni fruit juice has been marketed as a dietary supplement since 1996. In 2003, the European Commission approved Tahitian noni juice as a novel food by the Health and Consumer Protection Directorate General. Among noni's several health benefits, others and we have demonstrated the anti-diabetic effects of fermented noni fruit juice in animal models. Unfortunately, noni's exciting journey from Polynesian medicine to the research bench does not reach its final destination of successful clinical outcomes when translated into commercial products. Noni products are perceived to be safe due to their "natural" origin. However, inadequate evidence regarding bioactive compounds, molecular targets, mechanism of action, pharmacokinetics, long-term safety, effective dosages, and/or unanticipated side effects are major roadblocks to successful translation "from bench side to bedside". In this review we summarize the anti-diabetic potential of noni, differences between traditional and modern use of noni, along with beneficial clinical studies of noni products and challenges in clinical translation of noni's health benefits.
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