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無効:この研究の目的は、新鮮なカットトロピカルフルーツ(ピタヤ、マンゴー、パパイヤ、パイナップル)の黄色ブドウ球菌、リステリアモノサイトゲン、および天然微生物叢の運命を評価することでした(5、13、13、13、13、13、13、13、13、および25°C)。結果は、黄色ブドウ球菌、L。monocytogenes、および天然微生物叢が25°Cで新鮮な熱帯果物で大幅に増加したことを示しました。病原体と天然の微生物叢の両方が、13°Cで新鮮な熱帯果物で成長することができました。L. bonocytogenesの最大集団は、新鮮なカットトロピカルフルーツのS. aureusのそれよりも高かった。L.モノサイトゲンと黄色ブドウ球菌は、5°Cで新鮮なピタヤ、マンゴー、パパイヤで成長することなく生存する可能性があります。L. boncytogenesの個体群は、あらゆる温度で新鮮なパイナップルで大幅に減少し、新鮮なパイナップルの組成がL.モノサイトゲンの成長を阻害する可能性があることを示しています。しかし、S. aureusは、貯蔵温度で新鮮なパイナップルでまだ成長することができました。したがって、この研究は、4種類の新鮮な熱帯果物(ピタヤ、マンゴー、パパイヤ、パイナップル)を低温で保存して貯蔵寿命を延長し、新鮮な果物の安全性を確保することを示唆しています。 実用的なアプリケーション:この研究で収集されたデータは、L。monocytogenesと黄色ブドウ球菌が異なる温度で新鮮な熱帯果物で成長できることを示しました。これらの結果は、L。monocytogenesと黄色ブドウ球菌の成長をサポートする熱帯果物の能力を知ることに興味がある可能性があります。この情報は、食品の安全を担当する地方および州の規制当局者にとっても役立つ可能性があります。
無効:この研究の目的は、新鮮なカットトロピカルフルーツ(ピタヤ、マンゴー、パパイヤ、パイナップル)の黄色ブドウ球菌、リステリアモノサイトゲン、および天然微生物叢の運命を評価することでした(5、13、13、13、13、13、13、13、13、および25°C)。結果は、黄色ブドウ球菌、L。monocytogenes、および天然微生物叢が25°Cで新鮮な熱帯果物で大幅に増加したことを示しました。病原体と天然の微生物叢の両方が、13°Cで新鮮な熱帯果物で成長することができました。L. bonocytogenesの最大集団は、新鮮なカットトロピカルフルーツのS. aureusのそれよりも高かった。L.モノサイトゲンと黄色ブドウ球菌は、5°Cで新鮮なピタヤ、マンゴー、パパイヤで成長することなく生存する可能性があります。L. boncytogenesの個体群は、あらゆる温度で新鮮なパイナップルで大幅に減少し、新鮮なパイナップルの組成がL.モノサイトゲンの成長を阻害する可能性があることを示しています。しかし、S. aureusは、貯蔵温度で新鮮なパイナップルでまだ成長することができました。したがって、この研究は、4種類の新鮮な熱帯果物(ピタヤ、マンゴー、パパイヤ、パイナップル)を低温で保存して貯蔵寿命を延長し、新鮮な果物の安全性を確保することを示唆しています。 実用的なアプリケーション:この研究で収集されたデータは、L。monocytogenesと黄色ブドウ球菌が異なる温度で新鮮な熱帯果物で成長できることを示しました。これらの結果は、L。monocytogenesと黄色ブドウ球菌の成長をサポートする熱帯果物の能力を知ることに興味がある可能性があります。この情報は、食品の安全を担当する地方および州の規制当局者にとっても役立つ可能性があります。
UNLABELLED: The objective of this study was to evaluate the fate of Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes, and natural microbiota on fresh-cut tropical fruits (pitaya, mango, papaya and pineapple) with commercial PVC film at different storage temperature (5, 13, and 25 °C). The results showed that S. aureus, L. monocytogenes, and natural microbiota increased significantly on fresh-cut tropical fruits at 25 °C. Both pathogen and natural microbiota were able to grow on fresh-cut tropical fruits at 13 °C. The maximum population of L. monocytogenes was higher than that of S. aureus on fresh-cut tropical fruits. L. monocytogenes and S. aureus could survive without growth on fresh-cut pitaya, mango, and papaya at 5 °C. The population of L. monocytogenes declined significantly on fresh-cut pineapple at all temperature, indicating composition of fresh-cut pineapple could inhibit growth of L. monocytogenes. However, S. aureus was still able to grow on fresh-cut pineapple at storage temperature. Thus, this study suggests that 4 kinds of fresh-cut tropical fruits (pitaya, mango, papaya, and pineapple) should be stored at low temperature to extend shelf life as well as to ensure the safety of fresh-cut fruits. PRACTICAL APPLICATION: The data collected in this study demonstrated that L. monocytogenes and S. aureus were able to grow on fresh-cut tropical fruits at different temperatures. These results could be of interest in knowing the capacity of tropical fruits to support the growth of L. monocytogenes and S. aureus. This information may also be useful to local and state regulatory officials responsible for food safety.
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