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現在、米国では、米国のヒ素レベルのために米国で利用可能な定期的な基準や定量的ガイドラインはありません。イネの穀物は、幼児向けの最も一般的な最初の固形食品の1つです。この研究の目的は、米国市場のイネシリアルにおける無機ヒ素(AS(I))の検出されたレベルが乳児や幼児による消費に安全であるかどうかを評価することでした。リスク評価は、米国食品医薬品局(FDA)調査からのイネ穀物の(i)ASの文献レビューに基づいて実施されました。生後数ヶ月。リスク管理の一環として、イネシリアル中のASIの最大汚染物質レベル(MCL)が、飲料水、乳児処方、その他の乳児固形食を含む全体的な暴露源を考慮して計算されました。急性および慢性曝露のハザード商(HQ)は、米国毒性物質および疾患レジストリ(ATSDR)最小リスクレベル(MRL)(急性)(5.0×10(-3)mg/kg/day)およびおよびMRL(慢性)(3.0×10(-4)mg/kg/日)。癌の勾配または1.5 mg/kg/日の効力因子を使用して、寿命がんのリスク(ILCR)を予測しました。暴露の評価により、4ヶ月から24か月の乳児および幼児のASの最大の供給源は、米シリアル(55%)であり、その後に他の乳児固形食品(19%)、および飲料水(18%)が続くことが示されました。乳児処方は、モンテカルロシミュレーションに基づいた50パーセンタイルの赤ちゃんのAS(i)の最小ソースでした(9%)。HQ(急性)は一貫して1.0未満でしたが、50パーセンタイルと75パーセンタイルでのHQ(慢性)は、ライスシリアルと総発生源の両方で1.0を超えました。ILCRは10(-6)(50th)から10(-5)(75パーセンタイル)の範囲でした。米穀物のAS(I)のMCLは、0.0(慢性)から0.4 mg/kg(急性暴露)の範囲でした。
現在、米国では、米国のヒ素レベルのために米国で利用可能な定期的な基準や定量的ガイドラインはありません。イネの穀物は、幼児向けの最も一般的な最初の固形食品の1つです。この研究の目的は、米国市場のイネシリアルにおける無機ヒ素(AS(I))の検出されたレベルが乳児や幼児による消費に安全であるかどうかを評価することでした。リスク評価は、米国食品医薬品局(FDA)調査からのイネ穀物の(i)ASの文献レビューに基づいて実施されました。生後数ヶ月。リスク管理の一環として、イネシリアル中のASIの最大汚染物質レベル(MCL)が、飲料水、乳児処方、その他の乳児固形食を含む全体的な暴露源を考慮して計算されました。急性および慢性曝露のハザード商(HQ)は、米国毒性物質および疾患レジストリ(ATSDR)最小リスクレベル(MRL)(急性)(5.0×10(-3)mg/kg/day)およびおよびMRL(慢性)(3.0×10(-4)mg/kg/日)。癌の勾配または1.5 mg/kg/日の効力因子を使用して、寿命がんのリスク(ILCR)を予測しました。暴露の評価により、4ヶ月から24か月の乳児および幼児のASの最大の供給源は、米シリアル(55%)であり、その後に他の乳児固形食品(19%)、および飲料水(18%)が続くことが示されました。乳児処方は、モンテカルロシミュレーションに基づいた50パーセンタイルの赤ちゃんのAS(i)の最小ソースでした(9%)。HQ(急性)は一貫して1.0未満でしたが、50パーセンタイルと75パーセンタイルでのHQ(慢性)は、ライスシリアルと総発生源の両方で1.0を超えました。ILCRは10(-6)(50th)から10(-5)(75パーセンタイル)の範囲でした。米穀物のAS(I)のMCLは、0.0(慢性)から0.4 mg/kg(急性暴露)の範囲でした。
Currently, there are no set standards or quantitative guidelines available in the U.S. for arsenic levels in rice cereal, one of the most common first solid foods for infants. The objective of this study was to evaluate whether the detected levels of inorganic arsenic (As(i)) in rice cereal in the U.S. market are safe for consumption by infants and toddlers. A risk assessment was conducted based on literature reviews of the reported As(i) in rice cereal from the U.S. Food and Drug Administration's (FDA) survey and the recommended daily intake of rice cereal by body weight, for infants and toddlers between four and 24 months old. As a part of risk management, a maximum contaminant level (MCL) for Asi in rice cereal was computed considering overall exposure sources including drinking water, infant formula, and other infant solid foods. Hazard quotients (HQs) for acute and chronic exposures were calculated based on the U.S. Agency for Toxic Substances and Disease Registry's (ATSDR) Minimal Risk Level (MRL)(acute) (5.0 × 10(-3) mg/kg/day) and MRL(chronic) (3.0 × 10(-4) mg/kg/day). A cancer slope or potency factor of 1.5 mg/kg/day was used to predict an incremental lifetime cancer risk (ILCR). Exposure assessment showed that the largest source of As(i) for infants and toddlers between four and 24 months old was rice cereal (55%), followed by other infant solid food (19%), and drinking water (18%). Infant formula was the smallest source of As(i) for babies (9%) at the 50th percentile based on Monte Carlo simulations. While HQ(acute) were consistently below 1.0, HQ(chronic) at the 50 and 75th percentiles exceeded 1.0 for both rice cereal and total sources. ILCR ranged from 10(-6) (50th) to 10(-5) (75th percentile). MCLs for As(i) in rice cereal ranged from 0.0 (chronic) to 0.4 mg/kg (acute exposures).
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