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Biomedical chromatography : BMC2017Apr01Vol.31issue(4)

アジアまたは西洋の食事を消費する人間における高麗人参レベルの有意差:腸内微生物叢とのリンク

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文献タイプ:
  • Clinical Trial
  • Journal Article
概要
Abstract

高麗人参の摂取後、その親化合物の生物学的利用能は低く、腸内微生物叢は、その代謝産物への親化合物の生物伝達に重要な役割を果たします。ダイエットタイプは、腸内微生物叢のプロファイルに影響を与える可能性があります。異なる食事の人間の被験者が高麗人参を摂取すると、彼らの異なる腸内微生物叢プロファイルは、高麗人参の親化合物の代謝に影響を与える可能性があります。この研究では、アメリカの高級サポニンの腸内微生物叢代謝に対する異なる食事型の影響を調査しました。私たちは、さまざまな食事タイプを定期的に消費する6人の健康な成人を募集しました。これらの被験者は7日間の経口アメリカの高麗人参を受け取り、LC-Q-TOF-MS分析のために生物学的サンプルを収集しました。さまざまな食事を消費する被験者のサンプルで、著しいジンセノシドRB1(主要な親化合物)と化合物K(主要な活性代謝産物)レベルの違いを観察しました。アジアの食事療法の被験者は、RB1レベルがはるかに高かったが、西洋食の患者と比較して複合Kレベルがはるかに低かった。化合物Kははるかに優れた癌の化学予防の可能性を持っているため、我々のデータは、西洋の食事をしている消費者は、アジアの食事をしている人と比較して、アメリカの高麗人参の摂取量でより良い癌予防効果を得るべきだと示唆した。高麗人参の化合物レベルは、臨床的有用性のための腸内微生物叢操作を介して強化または削減される可能性があります。

高麗人参の摂取後、その親化合物の生物学的利用能は低く、腸内微生物叢は、その代謝産物への親化合物の生物伝達に重要な役割を果たします。ダイエットタイプは、腸内微生物叢のプロファイルに影響を与える可能性があります。異なる食事の人間の被験者が高麗人参を摂取すると、彼らの異なる腸内微生物叢プロファイルは、高麗人参の親化合物の代謝に影響を与える可能性があります。この研究では、アメリカの高級サポニンの腸内微生物叢代謝に対する異なる食事型の影響を調査しました。私たちは、さまざまな食事タイプを定期的に消費する6人の健康な成人を募集しました。これらの被験者は7日間の経口アメリカの高麗人参を受け取り、LC-Q-TOF-MS分析のために生物学的サンプルを収集しました。さまざまな食事を消費する被験者のサンプルで、著しいジンセノシドRB1(主要な親化合物)と化合物K(主要な活性代謝産物)レベルの違いを観察しました。アジアの食事療法の被験者は、RB1レベルがはるかに高かったが、西洋食の患者と比較して複合Kレベルがはるかに低かった。化合物Kははるかに優れた癌の化学予防の可能性を持っているため、我々のデータは、西洋の食事をしている消費者は、アジアの食事をしている人と比較して、アメリカの高麗人参の摂取量でより良い癌予防効果を得るべきだと示唆した。高麗人参の化合物レベルは、臨床的有用性のための腸内微生物叢操作を介して強化または削減される可能性があります。

After ingestion of ginseng, the bioavailability of its parent compounds is low and enteric microbiota plays an important role in parent compound biotransformation to their metabolites. Diet type can influence the enteric microbiota profile. When human subjects on different diets ingest ginseng, their different gut microbiota profiles may influence the metabolism of ginseng parent compounds. In this study, the effects of different diet type on gut microbiota metabolism of American ginseng saponins were investigated. We recruited six healthy adults who regularly consumed different diet types. These subjects received 7 days' oral American ginseng, and their biological samples were collected for LC-Q-TOF-MS analysis. We observed significant ginsenoside Rb1 (a major parent compound) and compound K (a major active metabolite) level differences in the samples from the subjects consuming different diets. Subjects on an Asian diet had much higher Rb1 levels but much lower compound K levels compared with those on a Western diet. Since compound K possesses much better cancer chemoprevention potential, our data suggested that consumers on a Western diet should obtain better cancer prevention effects with American ginseng intake compared with those on an Asian diet. Ginseng compound levels could be enhanced or reduced via gut microbiota manipulation for clinical utility.

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