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JAMA internal medicine2016Nov01Vol.176issue(11)

砂糖産業と冠動脈心疾患研究:内部産業文書の歴史的分析

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文献タイプ:
  • Historical Article
  • Journal Article
  • Research Support, N.I.H., Extramural
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

1950年代には、砂糖(ショ糖)の冠状動脈性心疾患(CHD)リスクの早期警告信号が現れました。Sugar Research Foundation(SRF)の内部文書、歴史的報告、およびCHDの食事の原因に関する初期の議論に関連する声明と、時代遅れの調査結果について物語のケーススタディに調べました。SRFは、1965年に最初のCHD研究プロジェクトを後援しました。これは、ニューイングランドジャーナルオブメディシンに掲載された文献レビューであり、CHDの食事の原因として脂肪とコレステロールをシングルし、ショ糖消費も危険因子であるという証拠を軽視しました。SRFは、レビューの目的を設定し、含めるために記事を寄付し、ドラフトを受け取りました。SRFの資金と役割は明らかにされていません。砂糖産業文書の他の最近の分析とともに、我々の調査結果は、1960年代と1970年代に産業が研究プログラムを後援し、CHDの食事犯として脂肪を促進しながらスクロースの危険性について疑問を投げかけたことを示唆しています。政策立案委員会は、食品業界に資金提供された研究に少ない重みを与えることを検討し、機械的および動物の研究を含むとともに、複数のCHDバイオマーカーと疾患の発達に対する追加の糖の効果を評価する研究を含める必要があります。

1950年代には、砂糖(ショ糖)の冠状動脈性心疾患(CHD)リスクの早期警告信号が現れました。Sugar Research Foundation(SRF)の内部文書、歴史的報告、およびCHDの食事の原因に関する初期の議論に関連する声明と、時代遅れの調査結果について物語のケーススタディに調べました。SRFは、1965年に最初のCHD研究プロジェクトを後援しました。これは、ニューイングランドジャーナルオブメディシンに掲載された文献レビューであり、CHDの食事の原因として脂肪とコレステロールをシングルし、ショ糖消費も危険因子であるという証拠を軽視しました。SRFは、レビューの目的を設定し、含めるために記事を寄付し、ドラフトを受け取りました。SRFの資金と役割は明らかにされていません。砂糖産業文書の他の最近の分析とともに、我々の調査結果は、1960年代と1970年代に産業が研究プログラムを後援し、CHDの食事犯として脂肪を促進しながらスクロースの危険性について疑問を投げかけたことを示唆しています。政策立案委員会は、食品業界に資金提供された研究に少ない重みを与えることを検討し、機械的および動物の研究を含むとともに、複数のCHDバイオマーカーと疾患の発達に対する追加の糖の効果を評価する研究を含める必要があります。

Early warning signals of the coronary heart disease (CHD) risk of sugar (sucrose) emerged in the 1950s. We examined Sugar Research Foundation (SRF) internal documents, historical reports, and statements relevant to early debates about the dietary causes of CHD and assembled findings chronologically into a narrative case study. The SRF sponsored its first CHD research project in 1965, a literature review published in the New England Journal of Medicine, which singled out fat and cholesterol as the dietary causes of CHD and downplayed evidence that sucrose consumption was also a risk factor. The SRF set the review's objective, contributed articles for inclusion, and received drafts. The SRF's funding and role was not disclosed. Together with other recent analyses of sugar industry documents, our findings suggest the industry sponsored a research program in the 1960s and 1970s that successfully cast doubt about the hazards of sucrose while promoting fat as the dietary culprit in CHD. Policymaking committees should consider giving less weight to food industry-funded studies and include mechanistic and animal studies as well as studies appraising the effect of added sugars on multiple CHD biomarkers and disease development.

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