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American journal of preventive medicine2016Dec01Vol.51issue(6)

健康なBMIの維持:オーストラリアの若い女性の16年間の研究からのデータ

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

はじめに:この将来のコホート研究の目的は、1996年に健康なBMIを持っていた若い成人女性の体重とBMIの16年間の軌跡を調べ、健康なBMIカテゴリにとどまることの決定要因を調べることでした。 方法:ベースラインで健康なBMIを持つ合計4,881人の女性が、16年間のフォローアップで健康的、過体重、または肥満BMIのいずれかを報告しました。1996年(18〜23歳)から2012年(34〜39歳)の間。BMI維持の決定要因は、2015年にバイナリロジスティック回帰と一般化推定方程式を使用して推定されました。 結果:1996年から2012年までの健康なBMIカテゴリ(平均体重増加、0.19 kg/年)、29%が過体重BMI(0.83 kg/年)に移行し、11.6%が肥満に移行した(1.73 kg/kg/年)。各グループの年間体重増加の平均率は、時間とともに一貫していた。健康なBMIの維持と積極的に関連していたのは、3つの要因(低アルコール、中程度/高身体活動、大学の学位)のみでした。追加の行動要因(喫煙、高い座位、エネルギー摂取量、ダイエット、テイクアウト食品、経口避妊薬の使用)、ブルーカラーの占領、分離/離婚/未亡人、および主要な病気は、BMIの維持と否定的に関連していました。 結論:健康から過体重/肥満のBMIへの移行を防ぐには、体重増加は年未満に制限する必要があります。健康なBMIの女性は、20代前半の体重増加率が高い女性は、太りすぎ/肥満になることを防ぐために医療専門家によって特定される可能性があります。

はじめに:この将来のコホート研究の目的は、1996年に健康なBMIを持っていた若い成人女性の体重とBMIの16年間の軌跡を調べ、健康なBMIカテゴリにとどまることの決定要因を調べることでした。 方法:ベースラインで健康なBMIを持つ合計4,881人の女性が、16年間のフォローアップで健康的、過体重、または肥満BMIのいずれかを報告しました。1996年(18〜23歳)から2012年(34〜39歳)の間。BMI維持の決定要因は、2015年にバイナリロジスティック回帰と一般化推定方程式を使用して推定されました。 結果:1996年から2012年までの健康なBMIカテゴリ(平均体重増加、0.19 kg/年)、29%が過体重BMI(0.83 kg/年)に移行し、11.6%が肥満に移行した(1.73 kg/kg/年)。各グループの年間体重増加の平均率は、時間とともに一貫していた。健康なBMIの維持と積極的に関連していたのは、3つの要因(低アルコール、中程度/高身体活動、大学の学位)のみでした。追加の行動要因(喫煙、高い座位、エネルギー摂取量、ダイエット、テイクアウト食品、経口避妊薬の使用)、ブルーカラーの占領、分離/離婚/未亡人、および主要な病気は、BMIの維持と否定的に関連していました。 結論:健康から過体重/肥満のBMIへの移行を防ぐには、体重増加は年未満に制限する必要があります。健康なBMIの女性は、20代前半の体重増加率が高い女性は、太りすぎ/肥満になることを防ぐために医療専門家によって特定される可能性があります。

INTRODUCTION: The aims of this prospective cohort study were to examine 16-year trajectories of weight and BMI in young adult women who had a healthy BMI in 1996 and determinants of remaining in the healthy BMI category. METHODS: A total of 4,881 women with healthy BMI at baseline and either healthy, overweight, or obese BMI at 16-year follow-up reported their weight, height, health, and health behaviors in six surveys of the Australian Longitudinal Study on Women's Health between 1996 (aged 18-23 years) and 2012 (aged 34-39 years). Determinants of BMI maintenance were estimated using binary logistic regression and generalized estimating equations in 2015. RESULTS: Almost 60% remained in the healthy BMI category from 1996 to 2012, (mean weight gain, 0.19 kg/year), 29% transitioned to overweight BMI (0.83 kg/year), and 11.6% transitioned to obese (1.73 kg/year). The mean rates of annual weight gain in each group were consistent over time. Only three factors (low alcohol, moderate/high physical activity, having a university degree) were positively associated with maintaining a healthy BMI. Additional behavioral factors (smoking, high sitting time, energy intake, dieting, takeaway food, and use of oral contraceptives), as well as blue collar occupation, separation/divorce/widowhood, and major illness were negatively associated with BMI maintenance. CONCLUSIONS: To prevent the transition from healthy to overweight/obese BMI, weight gain must be limited to <0.5 kg/year. Women with healthy BMI, but with higher rates of weight gain in their early 20s, could be identified by health professionals for assistance with prevention of becoming overweight/obese.

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