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Nutricion hospitalaria2017Mar30Vol.34issue(2)

[ココナッツオイルは、アルツハイマー病患者の認知パフォーマンスにどのように影響しますか?]

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

はじめに:アルツハイマー病は、先進国で最も一般的な神経変性認知症の1つです。この事実は、不足している治療法と相まって、調査する栄養管理などの新しい薬理学的治療戦略を提供します。この点で、この病気で発生する徐々に神経死を止めることができる代替エネルギー源としてのココナッツオイルの影響の可能性を強調しています。目的:アルツハイマー病患者、特に方向、言語構築、固定、計算濃縮、記憶領域におけるココナッツオイルの認知的影響を評価する。方法:リベラ(バレンシア)のアルツハイマー病患者44人が21日間、毎日40 mLのココナッツオイルが朝食(20 ml)と食品(20 mL)の間で分割されるように選択された臨床試験を通じて、前向き、縦断的、定性的、分析的、実験的研究。オイルの投与の前後に、それらは認知試験のミニメンタル状態検査を通じて評価され、考えられる変化を決定しました。結果:ココナッツオイルを投与された患者では、介入の完了後に認知的改善が行われ、方向および言語建設領域で統計的に有意に改善されました。結論:ココナッツオイルは、認知領域に応じて異なる強度で、アルツハイマー病患者の認知能力を改善するようです。

はじめに:アルツハイマー病は、先進国で最も一般的な神経変性認知症の1つです。この事実は、不足している治療法と相まって、調査する栄養管理などの新しい薬理学的治療戦略を提供します。この点で、この病気で発生する徐々に神経死を止めることができる代替エネルギー源としてのココナッツオイルの影響の可能性を強調しています。目的:アルツハイマー病患者、特に方向、言語構築、固定、計算濃縮、記憶領域におけるココナッツオイルの認知的影響を評価する。方法:リベラ(バレンシア)のアルツハイマー病患者44人が21日間、毎日40 mLのココナッツオイルが朝食(20 ml)と食品(20 mL)の間で分割されるように選択された臨床試験を通じて、前向き、縦断的、定性的、分析的、実験的研究。オイルの投与の前後に、それらは認知試験のミニメンタル状態検査を通じて評価され、考えられる変化を決定しました。結果:ココナッツオイルを投与された患者では、介入の完了後に認知的改善が行われ、方向および言語建設領域で統計的に有意に改善されました。結論:ココナッツオイルは、認知領域に応じて異なる強度で、アルツハイマー病患者の認知能力を改善するようです。

Introduction: Alzheimer’s disease is one of the most prevalent neurodegenerative dementia in developed world. This fact, coupled with the lack cure, makes new no pharmacological therapeutic strategies such as nutrient management to investigate. In this regard, it stresses the possible influence of coconut oil as alternative energy source capable of stopping the progressively neuronal death that occurs in this disease. Objectives: To assess the cognitive impact of coconut oil in Alzheimer’s patients, and specifically in orientation, language-building, fixing, calculation-concentration and memory areas. Methods: Prospective, longitudinal, qualitative, analytical and experimental study through a clinical trial where 44 patients with Alzheimer’s in region of Ribera (Valencia), of which half was selected to receive during 21 days, 40 ml coconut oil daily divided between breakfast (20 ml) and food (20 ml). Before and after administration of the oil, they were evaluated through cognitive test Mini-Mental State Examination to determine possible changes. Results: It was observed in patients who received coconut oil, that cognitive improvement after completion of the intervention, statistically significant improved in the orientation and language-construction areas. Conclusions: Coconut oil appears to improve cognitive abilities of Alzheimer’s patients, with different intensity depending on the cognitive area.

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