著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
栄養プロファイリングは、栄養素組成に基づいて食品をランク付けし、食品政策の複数の側面にある用途があります。5つの国立食品組成データセット(英国、米国、中国、ブラジル、フランス)を使用して、食品の平均栄養含有量を改善するために、製品の再定式化用に開発されたカテゴリ固有のモデルの能力をテストしました。製品(n = 7183)は、ネスレ栄養プロファイリングシステム(NNP)に基づいて35のカテゴリに分割され、すべての栄養ターゲットが満たされた場合、NNPSパスとして分類されました(エネルギー(E)、総脂肪(TF)、飽和脂肪(SFA)、ナトリウム(NA)、糖(AS)、タンパク質、カルシウムを加えました)。モデリングシナリオでは、すべてのNNPがNNPS標準を満たすために「再定式化」されました。全体として、すべての製品の3分の1(36%)がNNPS標準/Pass(それぞれ国間およびカテゴリ間範囲:それぞれ32%-40%; 5%-72%)を達成し、ほとんどの製品は2または2または2の再定式化を必要とします。より多くの栄養素。再定式化を必要とする最も一般的な栄養素は、SFA(22%-44%)とTF(23%-42%)でした。NNPS標準のモデル化されたコンプライアンスは、食品供給レベルでのSFA、NA、およびAS(それぞれ10%、8%、6%)の平均内容を減らすことができます。5か国で再定式化を刺激する可能性が高いにもかかわらず、この研究では、食品構成データベースのデータ品質と粒度の向上の必要性が強調されています。
栄養プロファイリングは、栄養素組成に基づいて食品をランク付けし、食品政策の複数の側面にある用途があります。5つの国立食品組成データセット(英国、米国、中国、ブラジル、フランス)を使用して、食品の平均栄養含有量を改善するために、製品の再定式化用に開発されたカテゴリ固有のモデルの能力をテストしました。製品(n = 7183)は、ネスレ栄養プロファイリングシステム(NNP)に基づいて35のカテゴリに分割され、すべての栄養ターゲットが満たされた場合、NNPSパスとして分類されました(エネルギー(E)、総脂肪(TF)、飽和脂肪(SFA)、ナトリウム(NA)、糖(AS)、タンパク質、カルシウムを加えました)。モデリングシナリオでは、すべてのNNPがNNPS標準を満たすために「再定式化」されました。全体として、すべての製品の3分の1(36%)がNNPS標準/Pass(それぞれ国間およびカテゴリ間範囲:それぞれ32%-40%; 5%-72%)を達成し、ほとんどの製品は2または2または2の再定式化を必要とします。より多くの栄養素。再定式化を必要とする最も一般的な栄養素は、SFA(22%-44%)とTF(23%-42%)でした。NNPS標準のモデル化されたコンプライアンスは、食品供給レベルでのSFA、NA、およびAS(それぞれ10%、8%、6%)の平均内容を減らすことができます。5か国で再定式化を刺激する可能性が高いにもかかわらず、この研究では、食品構成データベースのデータ品質と粒度の向上の必要性が強調されています。
Nutrient profiling ranks foods based on their nutrient composition, with applications in multiple aspects of food policy. We tested the capacity of a category-specific model developed for product reformulation to improve the average nutrient content of foods, using five national food composition datasets (UK, US, China, Brazil, France). Products (n = 7183) were split into 35 categories based on the Nestlé Nutritional Profiling Systems (NNPS) and were then classified as NNPS 'Pass' if all nutrient targets were met (energy (E), total fat (TF), saturated fat (SFA), sodium (Na), added sugars (AS), protein, calcium). In a modelling scenario, all NNPS Fail products were 'reformulated' to meet NNPS standards. Overall, a third (36%) of all products achieved the NNPS standard/pass (inter-country and inter-category range: 32%-40%; 5%-72%, respectively), with most products requiring reformulation in two or more nutrients. The most common nutrients to require reformulation were SFA (22%-44%) and TF (23%-42%). Modelled compliance with NNPS standards could reduce the average content of SFA, Na and AS (10%, 8% and 6%, respectively) at the food supply level. Despite the good potential to stimulate reformulation across the five countries, the study highlights the need for better data quality and granularity of food composition databases.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。