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The journal of nutrition, health & aging20170101Vol.21issue(5)

アフリカ系アメリカ人の間の食事炎症指数の検証を構築する

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Validation Study
概要
Abstract

目的:慢性炎症は、多くの慢性疾患に関連しています。慢性炎症の最も強力なモジュレーターの1つは食事です。食事炎症指数(DII)は、食事炎症性の可能性を測定し、以前に検証されていますが、アフリカ系アメリカ人(AAS)では検証されていません。 設計:健康的な食事と精神における活発な生活からのベースラインデータを使用した横断分析(癒し)介入研究。 設定:SCのコロンビアまたはその近くで2009年から2012年の間にベースラインデータ収集が発生しました。 参加者:アフリカ系アメリカ人の教会員。 測定:ベースラインのデータ収集には、血液抽選、人体測定測定、および多数のアンケートからのC反応性タンパク質(CRP)とインターロイキン-6が含まれていました。アンケートには、DIIの計算に使用された食品頻度アンケートが含まれていました。主な分析は、分位回帰を使用して実行されました。 結果:最高のDII四分位の被験者(すなわち、炎症誘発性が高く)は若く、結婚する可能性が高く、教育が少なく、BMIが増えていました。DII四分位4の個体は、CRPの75パーセンタイルと90パーセンタイルで統計的に有意に大きいCRPと四分位1の個人(つまり、抗炎症剤)でした。 結論:Construction Validationは、AA集団間の研究でDIIを使用するためのサポートを提供します。将来の研究では、慢性疾患のリスクを減らすために、AA集団の間でDIIを使用して、より多くの抗炎症食を促進するための道を探求する必要があります。

目的:慢性炎症は、多くの慢性疾患に関連しています。慢性炎症の最も強力なモジュレーターの1つは食事です。食事炎症指数(DII)は、食事炎症性の可能性を測定し、以前に検証されていますが、アフリカ系アメリカ人(AAS)では検証されていません。 設計:健康的な食事と精神における活発な生活からのベースラインデータを使用した横断分析(癒し)介入研究。 設定:SCのコロンビアまたはその近くで2009年から2012年の間にベースラインデータ収集が発生しました。 参加者:アフリカ系アメリカ人の教会員。 測定:ベースラインのデータ収集には、血液抽選、人体測定測定、および多数のアンケートからのC反応性タンパク質(CRP)とインターロイキン-6が含まれていました。アンケートには、DIIの計算に使用された食品頻度アンケートが含まれていました。主な分析は、分位回帰を使用して実行されました。 結果:最高のDII四分位の被験者(すなわち、炎症誘発性が高く)は若く、結婚する可能性が高く、教育が少なく、BMIが増えていました。DII四分位4の個体は、CRPの75パーセンタイルと90パーセンタイルで統計的に有意に大きいCRPと四分位1の個人(つまり、抗炎症剤)でした。 結論:Construction Validationは、AA集団間の研究でDIIを使用するためのサポートを提供します。将来の研究では、慢性疾患のリスクを減らすために、AA集団の間でDIIを使用して、より多くの抗炎症食を促進するための道を探求する必要があります。

OBJECTIVE: Chronic inflammation is linked to many chronic conditions. One of the strongest modulators of chronic inflammation is diet. The Dietary Inflammatory Index (DII) measures dietary inflammatory potential and has been validated previously, but not among African Americans (AAs). DESIGN: Cross-sectional analysis using baseline data from the Healthy Eating and Active Living in the Spirit (HEALS) intervention study. SETTING: Baseline data collection occurred between 2009 and 2012 in or near Columbia, SC. PARTICIPANTS: African-American churchgoers. MEASUREMENTS: Baseline data collection included c-reactive protein (CRP) and interleukin-6 from blood draws, anthropometric measures, and numerous questionnaires. The questionnaires included a food frequency questionnaire which was used for DII calculation. The main analyses were performed using quantile regression. RESULTS: Subjects in the highest DII quartile (i.e., more pro-inflammatory) were younger, more likely to be married, and had less education and greater BMI. Individuals in DII quartile 4 had statistically significantly greater CRP at the 75th and 90th percentiles of CRP versus those in quartile 1 (i.e., more anti-inflammatory). CONCLUSION: Construct validation provides support for using the DII in research among AA populations. Future research should explore avenues to promote more anti-inflammatory diets, with use of the DII, among AA populations to reduce risk of chronic disease.

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