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総エネルギー摂取量の過少報告は、食事評価における一般的でよく知られている測定誤差の原因であり、このバイアスは肥満の個人で特に重要であることを示唆しています。適格な論文の多段階選択プロセスの後、この文献レビューは、肥満のボディマス指数を持つ人々の自己申告による食事摂取の正確性を詳述する34の論文を評価しました(BMI⩾30)。これまでの利用可能な文献は、ボディマス指数⩾30を持つことは、食物摂取量の大幅な過小報告に関連していることを示しています。将来の研究では、臨床診療におけるこのバイアスを減らすための効果的な手法の特定を検討する必要があります。
総エネルギー摂取量の過少報告は、食事評価における一般的でよく知られている測定誤差の原因であり、このバイアスは肥満の個人で特に重要であることを示唆しています。適格な論文の多段階選択プロセスの後、この文献レビューは、肥満のボディマス指数を持つ人々の自己申告による食事摂取の正確性を詳述する34の論文を評価しました(BMI⩾30)。これまでの利用可能な文献は、ボディマス指数⩾30を持つことは、食物摂取量の大幅な過小報告に関連していることを示しています。将来の研究では、臨床診療におけるこのバイアスを減らすための効果的な手法の特定を検討する必要があります。
Under-reporting of total energy intake is a common and well-known source of measurement error in dietary assessment, and evidence suggests that this bias is particularly significant in obese individuals. After a multi-stage selection process of eligible papers, this literature review appraised 34 papers detailing the accuracy of self-reported dietary intake in people with an obese body mass index (BMI ⩾ 30). The available literature to date shows that having a body mass index ⩾30 is associated with significant under-reporting of food intake. Future research should look into identifying effective techniques to reduce this bias in clinical practice.
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