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Nutrition in clinical practice : official publication of the American Society for Parenteral and Enteral Nutrition2017Oct01Vol.32issue(5)

クリティカルケア栄養サポートベストプラクティス:カナダとアメリカのガイドラインの重要な違い

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文献タイプ:
  • Comparative Study
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

2015年以来、救急医療協会/アメリカ非経口栄養協会およびカナダクリティカルケア栄養サポートガイドラインは両方が更新されています。同様の証拠ベースにもかかわらず、ガイドラインの推奨には重要な違いが残っています。推奨のこれらの違いは、臨床医に混乱を引き起こす可能性があり、広範な適用性を妨げる可能性があります。このレビューの目的は、ガイドライン開発のためのアメリカとカナダの方法の類似点と相違点を概説し、違いの背後にある重要な違いと理由を説明することにより、患者のケアにクリティカルケア栄養サポートガイドラインを患者ケアに適用することに対する開業医の信頼を高めることでした。

2015年以来、救急医療協会/アメリカ非経口栄養協会およびカナダクリティカルケア栄養サポートガイドラインは両方が更新されています。同様の証拠ベースにもかかわらず、ガイドラインの推奨には重要な違いが残っています。推奨のこれらの違いは、臨床医に混乱を引き起こす可能性があり、広範な適用性を妨げる可能性があります。このレビューの目的は、ガイドライン開発のためのアメリカとカナダの方法の類似点と相違点を概説し、違いの背後にある重要な違いと理由を説明することにより、患者のケアにクリティカルケア栄養サポートガイドラインを患者ケアに適用することに対する開業医の信頼を高めることでした。

Since 2015, Society of Critical Care Medicine/American Society for Parenteral and Enteral Nutrition and Canadian critical care nutrition support guidelines have both been updated. Despite a similar evidentiary basis, there remain key differences between guideline recommendations. These differences in recommendations may pose confusion for the clinician and may encumber widespread applicability. The aim of this review was to enhance practitioner confidence in applying critical care nutrition support guidelines to patient care in their settings by outlining the similarities and differences between the American and Canadian methods for guideline development and describing the key differences and reasons behind the differences.

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