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食物アレルギーは、米国の子供の最大8%に影響を及ぼし、時折重度の生命を脅かす反応につながる可能性があります。現在、食物アレルギーの治療法はないため、アレルゲンを含む食品の厳密な回避は、アレルギー反応を防ぐ唯一の手段です。消費者は、製品中の食品アレルゲンの存在を確実に追跡および宣言するために、食品メーカーに依存しています。過去10〜20年にわたって、食品産業は、加工施設でアレルゲン制御アプローチをますます採用してきました。ただし、食品アレルゲン管理に関連する主要な業界コストは完全には説明されていません。この研究の目的は、食品アレルゲン制御の実践が食品産業に及ぼす経済的影響に寄与する要因を特徴付けることでした。フーカスグループ(n = 100)は、食品アレルゲン管理のコストの重要な領域を特定するために、食品業界の専門家と一緒に実施されました。その後、特定されたドメインに基づく調査が開発され、会社の食品アレルゲン管理慣行の知識を持つ品質管理食品業界の専門家の便利なサンプル(n = 50)に普及しました。ほぼすべての企業(92%)は、米国食品医薬品局またはゴマ種子によって認識された上位8つのアレルギー食品の1つ以上を含む食品を生産しています。クリーニング手順、従業員のトレーニング、およびアレルゲンの相互接触によるリコールの可能性は、食物アレルゲン管理の重要な要因として最も頻繁に評価されました。食品アレルゲンの相互接触、清掃手順、機器、施設の設計、および従業員のトレーニングによるリコールは、アレルゲン管理費用の最大の範囲としてランク付けされました。企業の96%が食物アレルゲン制御計画を実施していましたが、過去5年以内に少なくとも1つの食物アレルゲン関連のリコールがありました。業界は、消費者により明確なメッセージをより効果的に伝えるために、予防的アレルゲンのラベル付けを統一する意欲を支持するように思われます。
食物アレルギーは、米国の子供の最大8%に影響を及ぼし、時折重度の生命を脅かす反応につながる可能性があります。現在、食物アレルギーの治療法はないため、アレルゲンを含む食品の厳密な回避は、アレルギー反応を防ぐ唯一の手段です。消費者は、製品中の食品アレルゲンの存在を確実に追跡および宣言するために、食品メーカーに依存しています。過去10〜20年にわたって、食品産業は、加工施設でアレルゲン制御アプローチをますます採用してきました。ただし、食品アレルゲン管理に関連する主要な業界コストは完全には説明されていません。この研究の目的は、食品アレルゲン制御の実践が食品産業に及ぼす経済的影響に寄与する要因を特徴付けることでした。フーカスグループ(n = 100)は、食品アレルゲン管理のコストの重要な領域を特定するために、食品業界の専門家と一緒に実施されました。その後、特定されたドメインに基づく調査が開発され、会社の食品アレルゲン管理慣行の知識を持つ品質管理食品業界の専門家の便利なサンプル(n = 50)に普及しました。ほぼすべての企業(92%)は、米国食品医薬品局またはゴマ種子によって認識された上位8つのアレルギー食品の1つ以上を含む食品を生産しています。クリーニング手順、従業員のトレーニング、およびアレルゲンの相互接触によるリコールの可能性は、食物アレルゲン管理の重要な要因として最も頻繁に評価されました。食品アレルゲンの相互接触、清掃手順、機器、施設の設計、および従業員のトレーニングによるリコールは、アレルゲン管理費用の最大の範囲としてランク付けされました。企業の96%が食物アレルゲン制御計画を実施していましたが、過去5年以内に少なくとも1つの食物アレルゲン関連のリコールがありました。業界は、消費者により明確なメッセージをより効果的に伝えるために、予防的アレルゲンのラベル付けを統一する意欲を支持するように思われます。
Food allergies affect up to 8% of children in the United States and may occasionally lead to severe life-threatening reactions. Because there is currently no cure for food allergies, strict avoidance of the allergen-containing foods is the only means of preventing an allergic reaction. Consumers rely on food manufacturers to reliably track and declare the presence of food allergens in products. Over the past 10 to 20 years, the food industry has increasingly adopted allergen control approaches in its processing facilities. However, the major industry costs related to food allergen management have not been fully described. The objective of this study was to characterize the factors that contribute to the economic impact of food allergen control practices on the food industry. A focus group (n = 100) was conducted with food industry professionals to identify key areas of cost for food allergen management. A survey based on the domains identified was then developed and disseminated to a convenience sample (n = 50) of quality control food industry specialists with knowledge of their company's food allergen management practices. Nearly all companies (92%) produced food products containing one or more of the top eight allergenic foods recognized by the U.S. Food and Drug Administration or sesame seeds. Cleaning procedures, employee training, and the potential for a recall due to allergen cross-contact were most frequently rated as the important factors in food allergen management. Recalls due to food allergen cross-contact, cleaning procedures, equipment and premises design, and employee training were ranked as the greatest allergen management expenses. Although 96% of companies had a food allergen control plan in place, nearly half (42%) had at least one food allergen-related recall within the past 5 years. The industry appears to endorse a willingness to unify precautionary allergen labeling to communicate a clear message more effectively to consumers.
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