Loading...
Advances in clinical and experimental medicine : official organ Wroclaw Medical University2017Sep01Vol.26issue(6)

グリセミックコントロールにおけるスペルと一般的な小麦からの選択された生物活性化合物の潜在的な役割

,
,
,
文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

食事は、人々の健康と2型糖尿病などの慢性疾患の予防に影響を与える重要なライフスタイル要因です。シリアルベースの食品は、世界中の日常の食事の主要な成分を構成しています。スペル(Triticum spelta L.)のような古い穀物種は、特にヨーロッパではますます人気があります。このレビューは、綴られた綴りからの生物活性化合物の役割と、血糖コントロールにおけるそれらの生物学的作用メカニズムの役割に焦点を当てています。綴られた穀物には、食物繊維が大量に含まれており、食物繊維は食物繊維後の血糖を調節できます。フィチン酸やアルキルレソルシノールなどの他の植物化学物質も、血糖値の制御、インスリン感受性、およびヒペリンスリン血症の制御に寄与しています。綴られた穀物に存在する抗酸化化合物は、慢性高血糖の負の結果からの保護として機能する可能性があります。この論文では、スペルの組成と有益な特性は、一般的な小麦(Triticum aestivum L.)のような広く消費された穀物の組成と比較されます。洗練された製品とは対照的に、全粒穀物の健康上の利点についても議論しています。

食事は、人々の健康と2型糖尿病などの慢性疾患の予防に影響を与える重要なライフスタイル要因です。シリアルベースの食品は、世界中の日常の食事の主要な成分を構成しています。スペル(Triticum spelta L.)のような古い穀物種は、特にヨーロッパではますます人気があります。このレビューは、綴られた綴りからの生物活性化合物の役割と、血糖コントロールにおけるそれらの生物学的作用メカニズムの役割に焦点を当てています。綴られた穀物には、食物繊維が大量に含まれており、食物繊維は食物繊維後の血糖を調節できます。フィチン酸やアルキルレソルシノールなどの他の植物化学物質も、血糖値の制御、インスリン感受性、およびヒペリンスリン血症の制御に寄与しています。綴られた穀物に存在する抗酸化化合物は、慢性高血糖の負の結果からの保護として機能する可能性があります。この論文では、スペルの組成と有益な特性は、一般的な小麦(Triticum aestivum L.)のような広く消費された穀物の組成と比較されます。洗練された製品とは対照的に、全粒穀物の健康上の利点についても議論しています。

Diet is an important lifestyle factor which influences people's health and the prevention of chronic diseases such as type 2 diabetes. Cereal-based foods constitute the main component of the everyday diet worldwide. Old cereal species like spelt (Triticum spelta L.) are becoming more and more popular, especially in Europe. This review focuses on the role of bioactive compounds from spelt and their possible biological mechanisms of action in glycemic control. Spelt grain contains a high amount of dietary fiber, which can modulate postprandial glycemia. Other phytochemicals, such as phytic acid and alkylresorcinols, also contribute to controlling blood glucose levels, insulin sensitivity and hiperinsulinemia. Antioxidant compounds present in spelt grain may act as protection from negative outcomes of chronic hyperglycemia. In this paper the composition and beneficial properties of spelt are also compared with those of widely consumed cereals like common wheat (Triticum aestivum L.). The health benefits of whole grain as opposed to refined products are also discussed.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google