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Physiology & behavior2018Feb01Vol.184issue()

妊娠中にスクロースまたは非カロリーのスクラロースの代表的なレベルを与えられたマウスの子孫における味の反応または発現に不利益がありません

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

マウスの最近の研究では、妊娠中のアースルファムK(高強度甘味料)の消費は、味の障害や子孫の甘い消費の強化につながり、人口でも同じことが一般的である可能性があることが示されています。しかし、この作業では、比較的人気のない甘味料を採用し、FDAの許容可能な毎日の摂取量(ADI)を20倍以上にする量で供給されました。この研究の目的は、妊娠中にAdisと同程度のレベルで補足されたマウスの子孫の味覚システムで、スクロースとともに米国で最も人気のある高強度甘味料であるスクラロースの効果をテストすることでした。仮説は、ダムの激しく甘いソリューションに餌を与えると、水のみが与えられたダムの子孫と比較した場合、甘い味に対する反応が強化された子孫が生成されるというものでした。雌は、1つのグループがチャウと水に加えてスクロースまたはスクラロースの測定量を与えられ、コントロールグループにチャウと水のみが与えられた4週間後に交配されました。分娩後2週間後にスクロースおよびスクラロース溶液を除去して、子孫による直接消費を防ぎました。スクロースとスクラロースの両方の補給の両方の年齢の8週間の子孫は、スクロースまたはスクラロースに対する味の反応に変化を示さなかった。味budレベルでは、母体の甘い補給の効果は検出されず、菌糸体の味芽密度と味のつぼみ遺伝子の発現は変化しません。全体として、この研究は、妊娠中および授乳中の人間に関連するレベルでのスクロースとスクラロースの消費が、子孫の末梢味覚システムに長期的な変化をもたらさないことを示唆しています。

マウスの最近の研究では、妊娠中のアースルファムK(高強度甘味料)の消費は、味の障害や子孫の甘い消費の強化につながり、人口でも同じことが一般的である可能性があることが示されています。しかし、この作業では、比較的人気のない甘味料を採用し、FDAの許容可能な毎日の摂取量(ADI)を20倍以上にする量で供給されました。この研究の目的は、妊娠中にAdisと同程度のレベルで補足されたマウスの子孫の味覚システムで、スクロースとともに米国で最も人気のある高強度甘味料であるスクラロースの効果をテストすることでした。仮説は、ダムの激しく甘いソリューションに餌を与えると、水のみが与えられたダムの子孫と比較した場合、甘い味に対する反応が強化された子孫が生成されるというものでした。雌は、1つのグループがチャウと水に加えてスクロースまたはスクラロースの測定量を与えられ、コントロールグループにチャウと水のみが与えられた4週間後に交配されました。分娩後2週間後にスクロースおよびスクラロース溶液を除去して、子孫による直接消費を防ぎました。スクロースとスクラロースの両方の補給の両方の年齢の8週間の子孫は、スクロースまたはスクラロースに対する味の反応に変化を示さなかった。味budレベルでは、母体の甘い補給の効果は検出されず、菌糸体の味芽密度と味のつぼみ遺伝子の発現は変化しません。全体として、この研究は、妊娠中および授乳中の人間に関連するレベルでのスクロースとスクラロースの消費が、子孫の末梢味覚システムに長期的な変化をもたらさないことを示唆しています。

Recent studies in mice indicate that consumption of acesulfame K (a high intensity sweetener) while pregnant, can lead to deficits in taste or enhanced sweet consumption in the offspring, leading to concerns the same may be common in human populations. However, this work employed a relatively unpopular sweetener, fed in quantities amounting to over 20× the FDA's Acceptable Daily Intake (ADI). The aims of this study were to test the effects of sucralose, the USA's most popular high intensity sweetener, along with sucrose, on the taste system of the offspring of mice supplemented at a level commensurate with ADIs while pregnant. The hypothesis was that feeding a dam intensely sweet solutions would produce offspring with enhanced response to sweet taste, when compared to offspring of dams given only water. Females were mated following a 4-week period in which one group was given a measured ration of sucrose or sucralose in addition to chow and water, with the control group given chow and water only. Sucrose and sucralose solutions were removed two weeks after parturition to prevent direct consumption by the offspring. The offspring at 8weeks of age for both the sucrose and sucralose supplementation showed no change in their taste response to sucrose or sucralose. No effect of maternal sweet supplementation was detected at the taste bud level, with fungiform taste bud density and taste bud gene expression remaining unchanged. Overall, this study suggests that sucrose and sucralose consumption at human-relevant levels during pregnancy and lactation do not produce any long-term changes to the offspring's peripheral taste system.

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