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Alcohol and alcoholism (Oxford, Oxfordshire)2018Jan01Vol.53issue(1)

グレリンは、報酬の感度と衝動性の性格の違いに関連しています

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

目的:主に胃で生成される摂食関連ペプチドであるグレリンは、衝動性の特性に加えて、食物や乱用薬物のメカニズムに報いることに関連しています。この研究は、空腹時のグレリンレベルと健康な社会的飲酒者の感度/衝動性の報酬と衝動性の直接的な関係を調べるために設計された既存のデータセットの二次分析です。 方法:参加者(n = 20)は、社会的飲酒者の間でのアルコールの主観的な影響を調べる元の研究から募集されました。空腹時のグレリンレベルはベースラインで収集されました。人格測定(行動抑制、行動の活性化、および差し迫った報酬と罰とバラットの衝動性スケールに対する感情的な反応)がベースラインで投与され、報酬と罰に対する感度を評価し、それぞれ衝動性の特性を測定しました。 結果:空腹時のグレリンレベルは、報酬の感度と衝動性の特性に有意に関連していました。具体的には、グレリンレベルが高い人は報酬に対してより敏感で、より衝動的でした(自己制御が低い)。 結論:結果は、グレリンのレベルが高い個人が報酬に対してより敏感であることを示しています。さらに、彼らは自己制御を行使することができず、ある程度は考えずに行動する可能性が高くなります。これは、空腹時のグレリンレベルと、報酬の感度や健康な社会的飲酒者の衝動性の側面などの人格特性との直接的な関係を報告する最初の研究です。 短い要約:空腹時グレリンのレベルが高い個人は、報酬に対してより敏感ですが、罰には敏感ではありません。グレリンのレベルが高いほど、自己制御の減少や思考なしに行動する可能性の増加など、衝動性のいくつかの側面にも関連しています。

目的:主に胃で生成される摂食関連ペプチドであるグレリンは、衝動性の特性に加えて、食物や乱用薬物のメカニズムに報いることに関連しています。この研究は、空腹時のグレリンレベルと健康な社会的飲酒者の感度/衝動性の報酬と衝動性の直接的な関係を調べるために設計された既存のデータセットの二次分析です。 方法:参加者(n = 20)は、社会的飲酒者の間でのアルコールの主観的な影響を調べる元の研究から募集されました。空腹時のグレリンレベルはベースラインで収集されました。人格測定(行動抑制、行動の活性化、および差し迫った報酬と罰とバラットの衝動性スケールに対する感情的な反応)がベースラインで投与され、報酬と罰に対する感度を評価し、それぞれ衝動性の特性を測定しました。 結果:空腹時のグレリンレベルは、報酬の感度と衝動性の特性に有意に関連していました。具体的には、グレリンレベルが高い人は報酬に対してより敏感で、より衝動的でした(自己制御が低い)。 結論:結果は、グレリンのレベルが高い個人が報酬に対してより敏感であることを示しています。さらに、彼らは自己制御を行使することができず、ある程度は考えずに行動する可能性が高くなります。これは、空腹時のグレリンレベルと、報酬の感度や健康な社会的飲酒者の衝動性の側面などの人格特性との直接的な関係を報告する最初の研究です。 短い要約:空腹時グレリンのレベルが高い個人は、報酬に対してより敏感ですが、罰には敏感ではありません。グレリンのレベルが高いほど、自己制御の減少や思考なしに行動する可能性の増加など、衝動性のいくつかの側面にも関連しています。

AIMS: Ghrelin, a feeding-related peptide mainly produced in the stomach, has been linked to reward mechanisms for food and drugs of abuse in addition to traits of impulsivity. This study is a secondary analysis of an existing data set designed to examine the direct relationships between fasting ghrelin levels and reward sensitivity/impulsivity in healthy social drinkers. METHODS: Participants (n = 20) were recruited from an original study examining the subjective effects of alcohol among social drinkers. Fasting ghrelin levels were collected at baseline. Personality measures (Behavioral Inhibition, Behavioral Activation, and Affective Response to Impending Reward and Punishment and Barratt Impulsiveness Scale) were administered at baseline to evaluate sensitivity to reward and punishment, and measure traits of impulsivity, respectively. RESULTS: Fasting ghrelin levels were significantly related to reward sensitivity and impulsivity traits. Specifically, those with higher ghrelin levels were more sensitive to reward and were more impulsive (have lower self-control). CONCLUSIONS: The results indicate that individuals with higher levels of ghrelin are more sensitive to reward. In addition, they are less able to exercise self-control and to an extent more likely to act without thinking. This is the first study to report on the direct relationship between fasting ghrelin levels and personality characteristics such as reward sensitivity and aspects of impulsivity among healthy social drinkers. SHORT SUMMARY: Individuals with higher levels of fasting ghrelin are more sensitive to reward, but less sensitive to punishment. Higher ghrelin levels are also related to some aspects of impulsivity such as decreased self-control and increased likelihood of acting without thinking.

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