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裁量的な食品や飲み物の子どもの消費を減らすためには、介入が必要です。介入するには、適切な裁量的選択ターゲットを特定する必要があります。この研究の目的は、2〜18歳の子供のエネルギーと主要な栄養摂取に貢献している主な裁量的選択貢献者を決定することを目的としています。2011-2012 National Nutrition and身体活動調査の人口加重24時間の食事リコールデータを使用して、二次分析を実施しました。ケーキ、マフィン、スライス。甘いビスケット;ポテトポテトチップスと同様のスナック。また、加工肉と砂糖に加入した飲み物は比較的一般的に消費され、一人当たりのエネルギー、飽和脂肪、ナトリウム、および/または添加された砂糖の上位3〜5人の貢献者にありました。消費者の摂取ごとに、穀物ベースのテイクアウト食品を特定しました。ケーキ、マフィン、スライス。ミートパイやその他のおいしいペストリー。そして、ほとんどの年齢層にわたるエネルギー、飽和脂肪、ナトリウムへのトップの貢献者として加工された肉。砂糖甘い飲み物とケーキ、マフィン、スライスのサブグループは、砂糖の摂取量を追加するための重要な貢献者でした。この研究では、裁量的な選択の摂取量を減らすための介入の最適なターゲットを特定し、飽和脂肪、ナトリウム、および/または添加糖の摂取量を減らすと同時に、エネルギー摂取量の緩和に最も影響を与える可能性が高い。
裁量的な食品や飲み物の子どもの消費を減らすためには、介入が必要です。介入するには、適切な裁量的選択ターゲットを特定する必要があります。この研究の目的は、2〜18歳の子供のエネルギーと主要な栄養摂取に貢献している主な裁量的選択貢献者を決定することを目的としています。2011-2012 National Nutrition and身体活動調査の人口加重24時間の食事リコールデータを使用して、二次分析を実施しました。ケーキ、マフィン、スライス。甘いビスケット;ポテトポテトチップスと同様のスナック。また、加工肉と砂糖に加入した飲み物は比較的一般的に消費され、一人当たりのエネルギー、飽和脂肪、ナトリウム、および/または添加された砂糖の上位3〜5人の貢献者にありました。消費者の摂取ごとに、穀物ベースのテイクアウト食品を特定しました。ケーキ、マフィン、スライス。ミートパイやその他のおいしいペストリー。そして、ほとんどの年齢層にわたるエネルギー、飽和脂肪、ナトリウムへのトップの貢献者として加工された肉。砂糖甘い飲み物とケーキ、マフィン、スライスのサブグループは、砂糖の摂取量を追加するための重要な貢献者でした。この研究では、裁量的な選択の摂取量を減らすための介入の最適なターゲットを特定し、飽和脂肪、ナトリウム、および/または添加糖の摂取量を減らすと同時に、エネルギー摂取量の緩和に最も影響を与える可能性が高い。
Interventions are required to reduce children's consumption of discretionary foods and drinks. To intervene we need to identify appropriate discretionary choice targets. This study aimed to determine the main discretionary choice contributors to energy and key nutrient intakes in children aged 2-18 years. Secondary analyses were performed with population weighted, single 24 h dietary recall data from the 2011-2012 National Nutrition and Physical Activity Survey. Cakes, muffins, and slices; sweet biscuits; potato crisps and similar snacks; and, processed meats and sugar-sweetened drinks were relatively commonly consumed and were within the top three to five contributors to per capita energy, saturated fat, sodium, and/or added sugars. Per consumer intake identified cereal-based takeaway foods; cakes, muffins and slices; meat pies and other savoury pastries; and, processed meats as top contributors to energy, saturated fat, and sodium across most age groups. Subgroups of sugar-sweetened drinks and cakes, muffins and slices were consistently key contributors to added sugars intake. This study identified optimal targets for interventions to reduce discretionary choices intake, likely to have the biggest impact on moderating energy intake while also reducing intakes of saturated fat, sodium and/or added sugars.
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