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Frontiers in nutrition20180101Vol.5issue()

乳がんにおける亜麻仁の効果:文献レビュー

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

乳がんは最も一般的な癌の1つであり、世界中で癌死亡率の2番目に責任があります。2014年、ポルトガルでは約27,200人が癌で亡くなり、そのうち1,791人は乳がんの女性でした。亜麻仁は、主に動物の実験的研究では、乳がんとの関係の可能性に関して、最も研究されている食品の1つですが、臨床試験はほとんどありません。オメガ-3脂肪酸、α-リノレン酸、リグナン、および繊維が豊富です。亜麻仁の主な成分の1つはリグナンであり、そのうち95%は優勢なセキソロカリシエノールジグルコシド(SDG)で作られています。SDGは、抗エストロゲン活性とエストロゲンに構造的に類似している両方で、エノラクトンとエンテロジオールに変換されます。それらは細胞受容体に結合し、細胞の成長を減少させることができます。いくつかの研究では、オメガ-3脂肪酸の摂取が乳がんリスクの減少に関連していることが示されています。動物研究では、α-リノレン酸は、癌細胞の成長、サイズ、増殖を抑制し、乳癌細胞死を促進できることが示されています。他の動物研究では、タモキシフェンと組み合わせた亜麻仁の摂取量がタモキシフェンを単独で摂取するよりも腫瘍のサイズを大幅に削減できることがわかりました。さらに、いくつかの臨床試験では、主に閉経後の女性において、亜麻仁が乳がんリスクの低下に重要な役割を果たすことができることが示されました。さらなる研究が必要です。特に乳がんにおける亜麻仁の潜在的な利点を示す可能性のある臨床試験が必要です。

乳がんは最も一般的な癌の1つであり、世界中で癌死亡率の2番目に責任があります。2014年、ポルトガルでは約27,200人が癌で亡くなり、そのうち1,791人は乳がんの女性でした。亜麻仁は、主に動物の実験的研究では、乳がんとの関係の可能性に関して、最も研究されている食品の1つですが、臨床試験はほとんどありません。オメガ-3脂肪酸、α-リノレン酸、リグナン、および繊維が豊富です。亜麻仁の主な成分の1つはリグナンであり、そのうち95%は優勢なセキソロカリシエノールジグルコシド(SDG)で作られています。SDGは、抗エストロゲン活性とエストロゲンに構造的に類似している両方で、エノラクトンとエンテロジオールに変換されます。それらは細胞受容体に結合し、細胞の成長を減少させることができます。いくつかの研究では、オメガ-3脂肪酸の摂取が乳がんリスクの減少に関連していることが示されています。動物研究では、α-リノレン酸は、癌細胞の成長、サイズ、増殖を抑制し、乳癌細胞死を促進できることが示されています。他の動物研究では、タモキシフェンと組み合わせた亜麻仁の摂取量がタモキシフェンを単独で摂取するよりも腫瘍のサイズを大幅に削減できることがわかりました。さらに、いくつかの臨床試験では、主に閉経後の女性において、亜麻仁が乳がんリスクの低下に重要な役割を果たすことができることが示されました。さらなる研究が必要です。特に乳がんにおける亜麻仁の潜在的な利点を示す可能性のある臨床試験が必要です。

Breast cancer is one of the most common cancers and the second most responsible for cancer mortality worldwide. In 2014, in Portugal approximately 27,200 people died of cancer, of which 1,791 were women with breast cancer. Flaxseed has been one of the most studied foods, regarding possible relations to breast cancer, though mainly in experimental studies in animals, yet in few clinical trials. It is rich in omega-3 fatty acids, α-linolenic acid, lignan, and fibers. One of the main components of flaxseed is the lignans, of which 95% are made of the predominant secoisolariciresinol diglucoside (SDG). SDG is converted into enterolactone and enterodiol, both with antiestrogen activity and structurally similar to estrogen; they can bind to cell receptors, decreasing cell growth. Some studies have shown that the intake of omega-3 fatty acids is related to the reduction of breast cancer risk. In animal studies, α-linolenic acids have been shown to be able to suppress growth, size, and proliferation of cancer cells and also to promote breast cancer cell death. Other animal studies found that the intake of flaxseed combined with tamoxifen can reduce tumor size to a greater extent than taking tamoxifen alone. Additionally, some clinical trials showed that flaxseed can have an important role in decreasing breast cancer risk, mainly in postmenopausal women. Further studies are needed, specifically clinical trials that may demonstrate the potential benefits of flaxseed in breast cancer.

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