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アレルギー反応を防ぐために、食品生産者は、予防的なラベル付けで製品にラベルを付けるかどうかについて、知識ベースの決定を下すことができなければなりません。多くの製造された食品はヨーロッパのさまざまな国で販売されているため、アレルゲンリスク評価はヨーロッパレベルで推定されるべきです。現在のように、食物アレルギーリスク評価に適した汎ヨーロッパの食物データはありません。この論文の目的は、全国の食品消費調査からの食事レベルでの消費データを組み合わせて共通の食品消費データベースを形成できるかどうかを調査することです。この最初の試みでは、オランダ、フランス、デンマークのデータを使用して、国家の食品消費データを組み合わせてグループ化できるかどうかを調査する手順を開発しました。消費パターンの均一性とアレルギー反応のリスクの違いの関連性を比較して、アレルゲン濃度レベルとしきい値分布の固定フレームワークを使用して比較しました。したがって、国で一般的な消費データを使用することの関連性が検証されました。形成された食品グループは、その後、実際的な考慮事項に基づいて評価および調整されました。その結果、アレルゲンリスク評価に使用できる61の食品グループを設計しました。各食品グループの概要統計と記述名が含まれています。
アレルギー反応を防ぐために、食品生産者は、予防的なラベル付けで製品にラベルを付けるかどうかについて、知識ベースの決定を下すことができなければなりません。多くの製造された食品はヨーロッパのさまざまな国で販売されているため、アレルゲンリスク評価はヨーロッパレベルで推定されるべきです。現在のように、食物アレルギーリスク評価に適した汎ヨーロッパの食物データはありません。この論文の目的は、全国の食品消費調査からの食事レベルでの消費データを組み合わせて共通の食品消費データベースを形成できるかどうかを調査することです。この最初の試みでは、オランダ、フランス、デンマークのデータを使用して、国家の食品消費データを組み合わせてグループ化できるかどうかを調査する手順を開発しました。消費パターンの均一性とアレルギー反応のリスクの違いの関連性を比較して、アレルゲン濃度レベルとしきい値分布の固定フレームワークを使用して比較しました。したがって、国で一般的な消費データを使用することの関連性が検証されました。形成された食品グループは、その後、実際的な考慮事項に基づいて評価および調整されました。その結果、アレルゲンリスク評価に使用できる61の食品グループを設計しました。各食品グループの概要統計と記述名が含まれています。
To prevent allergic reactions, food producers have to be able to make a knowledge based decision on whether to label their products with precautionary labelling. As many manufactured food products are sold in different countries across Europe, the allergen risk assessment should be estimated at the European levels. As currently, there are no pan-European food data suitable for food allergy risk assessment. The aim of this paper is to investigate if consumption data, at a meal level, from National Food Consumption Surveys, can be combined to form a common Food Consumption database. In this first attempt we developed a procedure to investigate, if national food consumption data can be combined and grouped using data from Netherlands, France and Denmark. The homogeneity of consumption patterns and the relevance of difference in risk of allergic reaction were compared, using a fixed framework of allergen concentration levels and threshold distribution. Thus, the relevance of using common consumption data across countries was verified. The food groups formed were subsequently evaluated and adjusted based on practical considerations. It resulted in designing 61 food groups that can be used for allergen risk assessment. The summary statistics and descriptive names for each food group are included.
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