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西洋世界の主要な癌である大腸がんの発生率は、地理的病理の関数として結腸の異なるセグメントで大きく異なりますが、直腸癌の発生率は異なる国では違いが少ないことを示しています。下行およびシグモイド結腸の癌は、西洋のライフスタイル、特に高レベルの食事脂肪(カロリーの40〜45%)に関連しています。フィンランドで見られるリスクの低下は、穀物繊維の高い摂取に関連しています。穀物や野菜の繊維などの便のバルクを増加させるエージェントの高脂肪摂取と保護効果による強化効果を示す栄養因子に関する現在の情報ベースは、脂肪と繊維を使用した介入試験の推奨を許可することを十分に説得しています。疾患予防のための最適レベルは、通常受け入れられている脂肪と繊維の従来の摂取量とは異なり、血清コレステロールレベル、便の重量、糞便胆汁酸濃度、およびおそらく糞便変異体などの測定可能なパラメーターは、高脂肪の摂取に由来する平均を反映しています、最適ではない低繊維食。最適な推奨事項は、脂肪カロリーの20〜25%の食事レベルと、全粒穀物とアブラナ科の菜からの総繊維の約30 gの総繊維に関するものです。このような措置(低脂肪、高繊維)は、明らかな悪影響を持たないという利点があり、予防医学の追加オプションが調査されている間、公的および個人的に実装することができます。
西洋世界の主要な癌である大腸がんの発生率は、地理的病理の関数として結腸の異なるセグメントで大きく異なりますが、直腸癌の発生率は異なる国では違いが少ないことを示しています。下行およびシグモイド結腸の癌は、西洋のライフスタイル、特に高レベルの食事脂肪(カロリーの40〜45%)に関連しています。フィンランドで見られるリスクの低下は、穀物繊維の高い摂取に関連しています。穀物や野菜の繊維などの便のバルクを増加させるエージェントの高脂肪摂取と保護効果による強化効果を示す栄養因子に関する現在の情報ベースは、脂肪と繊維を使用した介入試験の推奨を許可することを十分に説得しています。疾患予防のための最適レベルは、通常受け入れられている脂肪と繊維の従来の摂取量とは異なり、血清コレステロールレベル、便の重量、糞便胆汁酸濃度、およびおそらく糞便変異体などの測定可能なパラメーターは、高脂肪の摂取に由来する平均を反映しています、最適ではない低繊維食。最適な推奨事項は、脂肪カロリーの20〜25%の食事レベルと、全粒穀物とアブラナ科の菜からの総繊維の約30 gの総繊維に関するものです。このような措置(低脂肪、高繊維)は、明らかな悪影響を持たないという利点があり、予防医学の追加オプションが調査されている間、公的および個人的に実装することができます。
The incidence of large bowel cancer, a major cancer in the western world, varies significantly for different segments of the colon as a function of geographic pathology, but the rectal cancer incidence shows smaller distinctions in different countries. Cancer in the descending and sigmoid colon relate to western lifestyle, particularly the high level of dietary fat (40-45% of calories). The lower risk seen in Finland is associated with a high intake of cereal fibers. The current information base with regard to the nutritional factors that show an enhancing effect by high-fat intake and protective effects of agents increasing stool bulk, such as cereal and vegetable fibers, is sufficiently convincing to allow recommendations for intervention trials using fat and fiber. Optimal levels for disease prevention are different from normally accepted and traditional intakes of fat and fiber, and measurable parameters such as serum cholesterol levels, stool weight, fecal bile acid concentration, and perhaps fecal mutagens reflect averages derived from the intake of a high-fat, low-fiber diet that are not optimal. Optimal recommendations are for a dietary level of 20-25% of fat calories and about 30 g of total fiber from whole grain cereals and cruciferous vegetables. Such measures (low-fat, high-fiber) have the advantage of having no obvious adverse effects and can be implemented now on a public and personal basis while additional options in preventive medicine are being explored.
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