著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
健康的な食事指数(HEI)は、一連の食品がアメリカ人の食事ガイドライン(DGA)と一致するかどうかを評価するための尺度です。更新されたHEIは、DGAの各新しいエディションに対応するようにリリースされており、この記事では2015-2020 DGAを反映した最新バージョンを紹介します。HEI2015コンポーネントはHEI-2010と同じですが、飽和脂肪と追加された糖は空のカロリーを置き換え、結果は13の成分になります。2015-2020 DGAには、追加された糖と飽和脂肪の両方の摂取量をエネルギーの10%未満に制限するための明示的な推奨事項が含まれています。HEI-2015は、別の成分内のアルコールからの過度のエネルギーを考慮していませんが、総エネルギー内のアルコールからのすべてのエネルギーを説明し続けています(ほとんどの成分の分母)。他のすべてのコンポーネントは、マメ科植物の割り当ての変化を除き、HEI-2010の場合と同じままです。HEIの以前のバージョンは、2つの野菜または2つのタンパク質食品成分のいずれかでマメ科植物を占めていますが、HEI-2015はマメ科植物を4つの成分すべてにカウントします。重み付けアプローチは、以前のバージョンのアプローチと類似しており、スコア基準は、コンポーネント全体で一貫性を高めるために維持、洗練、または開発されました。顔の妥当性をよりよく確認してください。先例に従ってください。さまざまな摂取量をカバーします。また、該当する場合は、DGAレベルが10のうち7> 7を超えるスコアに対応することを確認します。HEI2015コンポーネントスコアは、レーダーグラフを使用して食事の質のパターンを明らかにし、全体的な食事の質を表すために合計されます。
健康的な食事指数(HEI)は、一連の食品がアメリカ人の食事ガイドライン(DGA)と一致するかどうかを評価するための尺度です。更新されたHEIは、DGAの各新しいエディションに対応するようにリリースされており、この記事では2015-2020 DGAを反映した最新バージョンを紹介します。HEI2015コンポーネントはHEI-2010と同じですが、飽和脂肪と追加された糖は空のカロリーを置き換え、結果は13の成分になります。2015-2020 DGAには、追加された糖と飽和脂肪の両方の摂取量をエネルギーの10%未満に制限するための明示的な推奨事項が含まれています。HEI-2015は、別の成分内のアルコールからの過度のエネルギーを考慮していませんが、総エネルギー内のアルコールからのすべてのエネルギーを説明し続けています(ほとんどの成分の分母)。他のすべてのコンポーネントは、マメ科植物の割り当ての変化を除き、HEI-2010の場合と同じままです。HEIの以前のバージョンは、2つの野菜または2つのタンパク質食品成分のいずれかでマメ科植物を占めていますが、HEI-2015はマメ科植物を4つの成分すべてにカウントします。重み付けアプローチは、以前のバージョンのアプローチと類似しており、スコア基準は、コンポーネント全体で一貫性を高めるために維持、洗練、または開発されました。顔の妥当性をよりよく確認してください。先例に従ってください。さまざまな摂取量をカバーします。また、該当する場合は、DGAレベルが10のうち7> 7を超えるスコアに対応することを確認します。HEI2015コンポーネントスコアは、レーダーグラフを使用して食事の質のパターンを明らかにし、全体的な食事の質を表すために合計されます。
The Healthy Eating Index (HEI) is a measure for assessing whether a set of foods aligns with the Dietary Guidelines for Americans (DGA). An updated HEI is released to correspond to each new edition of the DGA, and this article introduces the latest version, which reflects the 2015-2020 DGA. The HEI-2015 components are the same as in the HEI-2010, except Saturated Fat and Added Sugars replace Empty Calories, with the result being 13 components. The 2015-2020 DGA include explicit recommendations to limit intakes of both Added Sugars and Saturated Fats to <10% of energy. HEI-2015 does not account for excessive energy from alcohol within a separate component, but continues to account for all energy from alcohol within total energy (the denominator for most components). All other components remain the same as for HEI-2010, except for a change in the allocation of legumes. Previous versions of the HEI accounted for legumes in either the two vegetable or the two protein foods components, whereas HEI-2015 counts legumes toward all four components. Weighting approaches are similar to those of previous versions, and scoring standards were maintained, refined, or developed to increase consistency across components; better ensure face validity; follow precedent; cover a range of intakes; and, when applicable, ensure the DGA level corresponds to a score >7 out of 10. HEI-2015 component scores can be examined collectively using radar graphs to reveal a pattern of diet quality and summed to represent overall diet quality.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。