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O-を使用した以前の誘導体化ステップを備えたガスクロマトグラフィー - トリプル四重極/質量分析検出(GC-TQ/MS)に結合したヘッドスペース固相マイクロエクスポラクション(HS-SPME)に基づく方法(2,3,4,5,6-Pentafluorobenzyl)ヒドロキシルアミン塩酸塩(PFBHA)は、ポートワインのさまざまなカテゴリーのカルボニル化合物を定量化するために開発されました。最適な抽出条件を取得し、2mlのワインを2.3g/LのPFBHAで10分間インキュベートし、32°Cで20分間に抽出しました。この方法は、直線性、再現性、インター、および日中の精度と精度に関して、38のカルボニル化合物(アルカン、アルケン、ストレッカーアルデヒド、ダイヤルヒド、ケトン、フランアルデヒド)について検証され、カルボニルリングの測定に適した方法が適切であることを示しています。ワインの化合物。「年齢を示す」(10〜40歳)の黄褐色のワインは、プロパナル、ペンタナール、ヘキサナール、ストレッカーアルデヒド、ジアセチル、メチルグリオキサール、3-ペンタノン、2周辺など、最も高いレベルのカルボニル化合物を紹介しました。ワインは、いくつかの正体不明の化合物の最高量によって特徴付けられました。
O-を使用した以前の誘導体化ステップを備えたガスクロマトグラフィー - トリプル四重極/質量分析検出(GC-TQ/MS)に結合したヘッドスペース固相マイクロエクスポラクション(HS-SPME)に基づく方法(2,3,4,5,6-Pentafluorobenzyl)ヒドロキシルアミン塩酸塩(PFBHA)は、ポートワインのさまざまなカテゴリーのカルボニル化合物を定量化するために開発されました。最適な抽出条件を取得し、2mlのワインを2.3g/LのPFBHAで10分間インキュベートし、32°Cで20分間に抽出しました。この方法は、直線性、再現性、インター、および日中の精度と精度に関して、38のカルボニル化合物(アルカン、アルケン、ストレッカーアルデヒド、ダイヤルヒド、ケトン、フランアルデヒド)について検証され、カルボニルリングの測定に適した方法が適切であることを示しています。ワインの化合物。「年齢を示す」(10〜40歳)の黄褐色のワインは、プロパナル、ペンタナール、ヘキサナール、ストレッカーアルデヒド、ジアセチル、メチルグリオキサール、3-ペンタノン、2周辺など、最も高いレベルのカルボニル化合物を紹介しました。ワインは、いくつかの正体不明の化合物の最高量によって特徴付けられました。
A method based on headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) coupled to gas chromatography-triple quadrupole/mass spectrometry detection (GC-TQ/MS) with a prior derivatization step with O-(2,3,4,5,6-pentafluorobenzyl)hydroxylamine hydrochloride (PFBHA) was developed to quantify carbonyl compounds in different categories of Port wines. Optimal extraction conditions were obtained incubating 2 ml of wine with 2.3 g/l of PFBHA for 10 min and extracted during 20 min at 32 °C. The method was validated for 38 carbonyl compounds (alkanals, alkenals, Strecker aldehydes, dialdehydes, ketones and furan aldehydes) with regard to linearity, repeatability, inter and intra-day precision and accuracy, showing that the method is suitable for the determination of carbonyl compounds in wines. Tawny wines with 'indication of age' (10-40 years old) presented the highest levels of some carbonyl compounds, such as propanal, pentanal, hexanal, Strecker aldehydes, diacetyl, methyl glyoxal, 3-pentanone and 2-furfural, whereas Ruby wines were characterized by the highest amounts of some unidentified compounds.
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