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Missouri medicine20180101Vol.115issue(3)

骨粗鬆症における病因のように塩ではなく砂糖:レビュー

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

塩は、カルシウムの尿中排泄の増加を引き起こしたことで非難されていることで有名であり、したがって骨粗鬆症の危険因子と考えられています。しかし、より高いナトリウム摂取によるカルシウムの尿中排泄の増加は、食事性カルシウムの腸吸収の増加によって相殺される可能性があります。したがって、カルシウムの全体的なバランスは、より高いナトリウム摂取量で減少しているようには見えません。しかし、他のユビキタスな白い結晶である砂糖は、炎症の増加、高インスリン血症、腎酸の負荷の増加、カルシウム摂取量の減少、尿中カルシウム排泄の増加により骨粗鬆症につながる可能性があります。塩ではなく砂糖は、過剰吸収すると白い結晶が骨粗鬆症の危険因子になる可能性が高いことです。

塩は、カルシウムの尿中排泄の増加を引き起こしたことで非難されていることで有名であり、したがって骨粗鬆症の危険因子と考えられています。しかし、より高いナトリウム摂取によるカルシウムの尿中排泄の増加は、食事性カルシウムの腸吸収の増加によって相殺される可能性があります。したがって、カルシウムの全体的なバランスは、より高いナトリウム摂取量で減少しているようには見えません。しかし、他のユビキタスな白い結晶である砂糖は、炎症の増加、高インスリン血症、腎酸の負荷の増加、カルシウム摂取量の減少、尿中カルシウム排泄の増加により骨粗鬆症につながる可能性があります。塩ではなく砂糖は、過剰吸収すると白い結晶が骨粗鬆症の危険因子になる可能性が高いことです。

Salt has notoriously been blamed for causing an increase in the urinary excretion of calcium, and thus is a considered a risk factor for osteoporosis. However, the increase in the urinary excretion of calcium with higher sodium intakes can be offset by the increased intestinal absorption of dietary calcium. Thus, the overall calcium balance does not appear to be reduced with a higher sodium intake. However, the other ubiquitous white crystal, sugar, may lead to osteoporosis by increasing inflammation, hyperinsulinemia, increased renal acid load, reduced calcium intake, and increased urinary calcium excretion. Sugar, not salt, is the more likely white crystal to be a risk factor for osteoporosis when overconsumed.

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