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Cellular and molecular biology (Noisy-le-Grand, France)2018Sep30Vol.64issue(12)

黒いニンニク中の硫黄化合物の抗酸化活性の特性

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PMID:30301507DOI:
文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

さまざまな種類の硫黄化合物、すなわちS-アリル-L-システイン(SAC)、S-アリル-L-シュステインスルホキシド(ACSO)、および合成γ-L-グルタミル-S-アリル-L-シュタイン(GSAC)を抽出しました黒いニンニクとそれらの阻害から、進行したグリケーション最終製品(AGE)を調査しました。阻害剤を添加すると、生成されたフルクトサミンの量は、UV可視分光法によって決定されました。反応中のペントシジンと蛍光年齢の変化は、蛍光法によって検出され、カルボキシメチルリジン(CML)の変化は高性能液体クロマトグラフィーによって検出されました。SACおよびACSOの阻害効果は、グリコシル化反応における初期および中蛍光産物にとってより強いことがわかっており、GSACは後の反応生成物に対して明らかな阻害効果があります。これら3つの阻害剤はすべて、高度な糖化反応を効果的に阻害できます。糖化生成物に対する効果は、化学構造が異なるため異なりますが、蛍光生成物に対して同様の阻害効果があります。

さまざまな種類の硫黄化合物、すなわちS-アリル-L-システイン(SAC)、S-アリル-L-シュステインスルホキシド(ACSO)、および合成γ-L-グルタミル-S-アリル-L-シュタイン(GSAC)を抽出しました黒いニンニクとそれらの阻害から、進行したグリケーション最終製品(AGE)を調査しました。阻害剤を添加すると、生成されたフルクトサミンの量は、UV可視分光法によって決定されました。反応中のペントシジンと蛍光年齢の変化は、蛍光法によって検出され、カルボキシメチルリジン(CML)の変化は高性能液体クロマトグラフィーによって検出されました。SACおよびACSOの阻害効果は、グリコシル化反応における初期および中蛍光産物にとってより強いことがわかっており、GSACは後の反応生成物に対して明らかな阻害効果があります。これら3つの阻害剤はすべて、高度な糖化反応を効果的に阻害できます。糖化生成物に対する効果は、化学構造が異なるため異なりますが、蛍光生成物に対して同様の阻害効果があります。

Different types of sulfur compounds, namely S-allyl-L-cysteine (SAC), S-allyl-L-cysteine sulfoxide (ACSO) and a synthetic γ-L-glutamyl-S-allyl-L-cysteine (GSAC) were extracted from black garlic and their inhibition to the advanced glycation end-products (AGEs) were investigated. Upon addition of inhibitor, the amount of produced fructosamine was determined by UV visible spectroscopy. The change of pentosidine and fluorescent AGEs during reaction was detected by fluorescence method and the change of carboxymethyl lysine (CML) was detected by high performance liquid chromatography. It was found that the inhibitory effects of SAC and ACSO are stronger to the early and mid non-fluorescent products in glycosylation reaction, and GSAC has an obvious inhibitory effect on the later reaction products. All these three inhibitors can effectively inhibit advanced glycation reaction. Although their effects on glycation products are different due to different chemical structures, they have similar inhibitory effects on fluorescent products.

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