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International journal of environmental research and public health2018Nov28Vol.15issue(12)

ノースカロライナ州の健康食品小売業者プログラムが健康的な食品の入手可能性、購入、消費に及ぼす影響に関する1年間のフォローアップ検査

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

ノースカロライナの健康食品小売業者プログラム(HFSRP)の短期的な影響を調べました。これは、より健康的な食品を在庫して促進するための機器のために、小規模な食品小売業者に最大25,000ドルの資金を提供する法案を提供する法案を提供しました。健康食品や飲み物、および顧客の食事パターンは、ポリシーの実装後の1年間。検証済みの監査ツールを使用して健康食品の可用性を評価し、顧客バッグチェックを使用した購入、および自己報告されたアンケートと皮膚カロテノイドレベルを使用して、Veggie Meter™を介して評価された非侵襲的なツールで評価されました。差異分析を使用して、1年後にHFSRPストアとコントロールストアの変化を調べました。健康的な食品供給スコア(可用性)の統計的に有意な改善があり、健康食品供給HFSスコアはコントロールストアで-0.44ポイント低く、HFSRP前/ポスト(P = 0.04)でHFSRPストアで3.13ポイント高くなりました。ただし、HFSRPとコントロールストアの顧客の間で、購入または自己報告の消費または皮膚カロテノイドに統計的に有意な変化はありませんでした。HFSRPの実装には、購入と消費に影響を与えるためには、小売業者の追加の時間またはその他のサポートが必要になる場合があります。

ノースカロライナの健康食品小売業者プログラム(HFSRP)の短期的な影響を調べました。これは、より健康的な食品を在庫して促進するための機器のために、小規模な食品小売業者に最大25,000ドルの資金を提供する法案を提供する法案を提供しました。健康食品や飲み物、および顧客の食事パターンは、ポリシーの実装後の1年間。検証済みの監査ツールを使用して健康食品の可用性を評価し、顧客バッグチェックを使用した購入、および自己報告されたアンケートと皮膚カロテノイドレベルを使用して、Veggie Meter™を介して評価された非侵襲的なツールで評価されました。差異分析を使用して、1年後にHFSRPストアとコントロールストアの変化を調べました。健康的な食品供給スコア(可用性)の統計的に有意な改善があり、健康食品供給HFSスコアはコントロールストアで-0.44ポイント低く、HFSRP前/ポスト(P = 0.04)でHFSRPストアで3.13ポイント高くなりました。ただし、HFSRPとコントロールストアの顧客の間で、購入または自己報告の消費または皮膚カロテノイドに統計的に有意な変化はありませんでした。HFSRPの実装には、購入と消費に影響を与えるためには、小売業者の追加の時間またはその他のサポートが必要になる場合があります。

We examined the short-term impact of the North Carolina Healthy Food Small Retailer Program (HFSRP), a legislatively appropriated bill providing funding up to $25,000 to small food retailers for equipment to stock and promote healthier foods, on store-level availability and purchase of healthy foods and beverages, as well as customer dietary patterns, one year post-policy implementation. We evaluated healthy food availability using a validated audit tool, purchases using customer bag-checks, and diet using self-reported questionnaires and skin carotenoid levels, assessed via Veggie Meter™, a non-invasive tool to objectively measure fruit and vegetable consumption. Difference-in-difference analyses were used to examine changes in HFSRP stores versus control stores after 1 year. There were statistically significant improvements in healthy food supply scores (availability), with the Healthy Food Supply HFS score being -0.44 points lower in control stores and 3.13 points higher in HFSRP stores pre/post HFSRP (p = 0.04). However, there were no statistically significant changes in purchases or self-reported consumption or skin carotenoids among customers in HFSRP versus control stores. Additional time or other supports for retailers (e.g., marketing and promotional materials) may be needed for HFSRP implementation to influence purchase and consumption.

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