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この研究では、X線回折(XRD)、熱重量分析(TGA)、および微分スキャン熱量測定(DSC)メソッドを使用して、それぞれ構造、熱分解動態、およびサツマイモ澱粉のサーモグラムを研究しました。サツマイモ澱粉の熱分解動態は、窒素雰囲気の異なる加熱速度内で調べられました。動力学的分析のさまざまなモデルを使用して、熱分解プロセスの熱重量測定データを使用して活性化エネルギーを計算しました。Kissinger、Flynn⁻Wall⁻ozawa、およびShatava⁻šestákモデルから得られた活性化エネルギーは、それぞれ173.85、174.87、および174.34 KJ・mol-1でした。Thermogravimetry⁻fourier変換赤外分光法(TG-FTIR)分析により、主な熱分解生成物には水、二酸化炭素、メタンが含まれることが示されました。
この研究では、X線回折(XRD)、熱重量分析(TGA)、および微分スキャン熱量測定(DSC)メソッドを使用して、それぞれ構造、熱分解動態、およびサツマイモ澱粉のサーモグラムを研究しました。サツマイモ澱粉の熱分解動態は、窒素雰囲気の異なる加熱速度内で調べられました。動力学的分析のさまざまなモデルを使用して、熱分解プロセスの熱重量測定データを使用して活性化エネルギーを計算しました。Kissinger、Flynn⁻Wall⁻ozawa、およびShatava⁻šestákモデルから得られた活性化エネルギーは、それぞれ173.85、174.87、および174.34 KJ・mol-1でした。Thermogravimetry⁻fourier変換赤外分光法(TG-FTIR)分析により、主な熱分解生成物には水、二酸化炭素、メタンが含まれることが示されました。
In this study, X-ray diffraction (XRD), thermogravimetric analysis (TGA), and differential scanning calorimetry (DSC) methods were used to study the structure, the thermal degradation kinetics, and the thermogram of sweet potato starch, respectively. The thermal decomposition kinetics of sweet potato starch was examined within different heating rates in a nitrogen atmosphere. Different models of kinetic analysis were used to calculate the activation energies using the thermogravimetric data of the thermal degradation process. The activation energies got from Kissinger, Flynn⁻Wall⁻Ozawa, and Šatava⁻Šesták models were 173.85, 174.87, and 174.34 kJ·mol-1, respectively. Thermogravimetry⁻Fourier transform infrared spectroscopy (TG-FTIR) analysis showed that the main pyrolysis products included water, carbon dioxide, and methane.
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