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人間の健康に対する食物構造と組成の影響に関する機械的理解を開発することで、上部胃腸管の消化のシミュレーションがますます関与しています。これらのシミュレーションでは、生理学的関連性がほとんどないことが多いさまざまな条件を使用しており、これは結果の意味のある比較を妨げます。ここで提示される標準化されたプロトコルは、Cost Infogestネットワークによって開発された国際的なコンセンサスに基づいています。この方法は、標準的な実験装置で使用されるように設計されており、幅広い研究者がそれを採用することを奨励するために限られた経験が必要です。これは、消化液と一定の食事比を使用し、消化の各ステップに一定のpHを使用する静的消化法です。これにより、この方法は簡単に使用できますが、消化速度をシミュレートするのに適していません。この方法を使用して、食物サンプルは連続的な経口、胃、腸の消化にさらされ、電解質、酵素、胆汁、希釈、pH、消化時間などのパラメーターは利用可能な生理学的データに基づいています。この修正および改善された消化法(Infogest 2.0)は、口頭相の包含や胃リパーゼの使用など、元の方法に関連する課題を回避します。この方法は、消化生成物(ペプチド/アミノ酸、脂肪酸、単純糖など)を分析し、食物マトリックスからの微量栄養素の放出を評価することにより、食品の消化に起因するエンドポイントを評価するために使用できます。プロトコル全体は、酵素活性の測定に必要な〜5日を含む約7日で完了できます。
人間の健康に対する食物構造と組成の影響に関する機械的理解を開発することで、上部胃腸管の消化のシミュレーションがますます関与しています。これらのシミュレーションでは、生理学的関連性がほとんどないことが多いさまざまな条件を使用しており、これは結果の意味のある比較を妨げます。ここで提示される標準化されたプロトコルは、Cost Infogestネットワークによって開発された国際的なコンセンサスに基づいています。この方法は、標準的な実験装置で使用されるように設計されており、幅広い研究者がそれを採用することを奨励するために限られた経験が必要です。これは、消化液と一定の食事比を使用し、消化の各ステップに一定のpHを使用する静的消化法です。これにより、この方法は簡単に使用できますが、消化速度をシミュレートするのに適していません。この方法を使用して、食物サンプルは連続的な経口、胃、腸の消化にさらされ、電解質、酵素、胆汁、希釈、pH、消化時間などのパラメーターは利用可能な生理学的データに基づいています。この修正および改善された消化法(Infogest 2.0)は、口頭相の包含や胃リパーゼの使用など、元の方法に関連する課題を回避します。この方法は、消化生成物(ペプチド/アミノ酸、脂肪酸、単純糖など)を分析し、食物マトリックスからの微量栄養素の放出を評価することにより、食品の消化に起因するエンドポイントを評価するために使用できます。プロトコル全体は、酵素活性の測定に必要な〜5日を含む約7日で完了できます。
Developing a mechanistic understanding of the impact of food structure and composition on human health has increasingly involved simulating digestion in the upper gastrointestinal tract. These simulations have used a wide range of different conditions that often have very little physiological relevance, and this impedes the meaningful comparison of results. The standardized protocol presented here is based on an international consensus developed by the COST INFOGEST network. The method is designed to be used with standard laboratory equipment and requires limited experience to encourage a wide range of researchers to adopt it. It is a static digestion method that uses constant ratios of meal to digestive fluids and a constant pH for each step of digestion. This makes the method simple to use but not suitable for simulating digestion kinetics. Using this method, food samples are subjected to sequential oral, gastric and intestinal digestion while parameters such as electrolytes, enzymes, bile, dilution, pH and time of digestion are based on available physiological data. This amended and improved digestion method (INFOGEST 2.0) avoids challenges associated with the original method, such as the inclusion of the oral phase and the use of gastric lipase. The method can be used to assess the endpoints resulting from digestion of foods by analyzing the digestion products (e.g., peptides/amino acids, fatty acids, simple sugars) and evaluating the release of micronutrients from the food matrix. The whole protocol can be completed in ~7 d, including ~5 d required for the determination of enzyme activities.
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