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Nutrition (Burbank, Los Angeles County, Calif.)2019Sep01Vol.65issue()

チョコレートとチョコレートの成分は骨の健康と骨粗鬆症のリスクに影響します

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

骨粗鬆症のリスク増加をもたらす骨量減少は、世界中の主要な健康問題です。チョコレートは、抗酸化剤および抗炎症性フラボノイドと食事ミネラルの豊富な供給源であり、骨の健康に利益をもたらす可能性があります。ただし、ココアバター、砂糖、メチルキサンチンなどの他のチョコレート成分は、骨にとって有害な場合があります。血清骨マーカーと骨鉱物密度(BMD)におけるチョコレート消費の役割を調査する人間の研究は一貫していません。寄与因子は、おそらく異なる組成であり、それによってチョコレートタイプの栄養素と生物活性の含有量です。白とミルクのチョコレートは砂糖が多く、フラボノイドとほとんどのミネラルが少ないです。ダークチョコレート(45〜85%のココア固体)はフラボノイド、ほとんどのミネラル、および砂糖が少なく、70%以上のココア固形物が少ないため、脂肪とメチルキサンチンの含有量が高くなります。このレビューの目的は、骨の健康と骨粗鬆症のリスクに関するチョコレート消費とフラボノイド含有量を含むその成分との関係を調べることでした。研究では、閉経後の女性は中程度のチョコレート摂取量で骨効果がなかったが、チョコレートを消費する思春期は縦方向の骨成長が大きかった。フラボノイドとミネラルの含有量に基づいて、無糖ココアパウダーは、骨の健康をサポートおよび保存するという点で、より高いココア含有量を備えたダークチョコレートが続く最良の選択肢であると思われました。チョコレート、特にダークチョコレートの人気の高まりと、さまざまな変性疾患に対する健康上の利点の提案により、消費量が予想されるため、骨の健康に対するチョコレート消費に関する食事の推奨事項を決定することは重要です。

骨粗鬆症のリスク増加をもたらす骨量減少は、世界中の主要な健康問題です。チョコレートは、抗酸化剤および抗炎症性フラボノイドと食事ミネラルの豊富な供給源であり、骨の健康に利益をもたらす可能性があります。ただし、ココアバター、砂糖、メチルキサンチンなどの他のチョコレート成分は、骨にとって有害な場合があります。血清骨マーカーと骨鉱物密度(BMD)におけるチョコレート消費の役割を調査する人間の研究は一貫していません。寄与因子は、おそらく異なる組成であり、それによってチョコレートタイプの栄養素と生物活性の含有量です。白とミルクのチョコレートは砂糖が多く、フラボノイドとほとんどのミネラルが少ないです。ダークチョコレート(45〜85%のココア固体)はフラボノイド、ほとんどのミネラル、および砂糖が少なく、70%以上のココア固形物が少ないため、脂肪とメチルキサンチンの含有量が高くなります。このレビューの目的は、骨の健康と骨粗鬆症のリスクに関するチョコレート消費とフラボノイド含有量を含むその成分との関係を調べることでした。研究では、閉経後の女性は中程度のチョコレート摂取量で骨効果がなかったが、チョコレートを消費する思春期は縦方向の骨成長が大きかった。フラボノイドとミネラルの含有量に基づいて、無糖ココアパウダーは、骨の健康をサポートおよび保存するという点で、より高いココア含有量を備えたダークチョコレートが続く最良の選択肢であると思われました。チョコレート、特にダークチョコレートの人気の高まりと、さまざまな変性疾患に対する健康上の利点の提案により、消費量が予想されるため、骨の健康に対するチョコレート消費に関する食事の推奨事項を決定することは重要です。

Bone loss resulting in increased risk for osteoporosis is a major health issue worldwide. Chocolate is a rich source of antioxidant and antiinflammatory flavonoids and dietary minerals with the potential to benefit bone health. However, other chocolate constituents such as cocoa butter, sugar, and methylxanthines may be detrimental to bone. Human studies investigating the role of chocolate consumption on serum bone markers and bone mineral density (BMD) have been inconsistent. A contributing factor is likely the different composition and thereby the nutrient and bioactive content among chocolate types. White and milk chocolate are high in sugar and low in flavonoids and most minerals. Dark chocolate (45-85% cocoa solids) is high in flavonoids, most minerals, and low in sugar with ≥70% cocoa solids resulting in higher fat and methylxanthine content. The aim of this review was to examine the relationship between chocolate consumption and its constiuents, including flavonoid content, on bone health and osteoporosis risk. Studies showed postmenopausal women had no bone effects at moderate chocolate intakes, whereas adolescents consuming chocolate had greater longitudinal bone growth. Based on flavonoid and mineral content, unsweetened cocoa powder appeared to be the best option followed by dark chocolate with higher cocoa content in terms of supporting and preserving bone health. Determining dietary recommendations for chocolate consumption relative to bone health is important because of the growing popularity of chocolate, particularly dark chocolate, and an expected increase in consumption owing to suggestions of health benefits against various degenerative diseases.

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