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Substance use & misuse20190101Vol.54issue(13)

「雑草魚」の作成:Pinterestでの大麻レシピの探索的分析

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

背景:合法化された医療およびレクリエーションの大麻の拡大により、大麻を注入した食用への関心が高まっています。食用の準備に関する情報は、監視がほとんどまたはまったくないソーシャルメディアで一般に一般に利用できます。目的:大麻の食用のレシピがソーシャルメディアプラットフォームPinterestでどのように促進されるかを判断する。方法:2017年12月に収集された500の大麻食用レシピピンのコンテンツ分析を実行しました。ピンは、プロモーションコンテンツ、ユーザーエンゲージメント、レシピの存在とタイプ、大麻の投与量とサービングサイズ、および健康とリスク情報の存在についてコード化されました。結果:複数のピンは、大麻含有量の視覚(47.8%)を示し、ピンは大麻を注入したデザートの画像(40.0%)を頻繁に描写しました。すべてのピンのほぼ半分(46.8%)が含まれているか、食用のレシピにリンクしており、デザートと焼き菓子のレシピが最も一般的です(40.0%)。大麻の投与量とサービングサイズはしばしば曖昧または欠落しており、健康と安全の警告はピンにほぼ完全に存在していませんでした。結論/重要性:大麻の食用のレシピは、Pinterestから簡単にアクセスできます。投与量、サービングサイズ、健康への影響、責任ある使用に関する情報はほとんどありません。ピンは主に大麻が合法化されている場所に由来します。ただし、コンテンツは、州または国の国境に関係なくアクセスできます。公衆衛生機関と組織は、食用を促進するソーシャルメディアコンテンツと並行して、健康への影響と責任ある使用に関する情報を公開することを検討する必要があります。

背景:合法化された医療およびレクリエーションの大麻の拡大により、大麻を注入した食用への関心が高まっています。食用の準備に関する情報は、監視がほとんどまたはまったくないソーシャルメディアで一般に一般に利用できます。目的:大麻の食用のレシピがソーシャルメディアプラットフォームPinterestでどのように促進されるかを判断する。方法:2017年12月に収集された500の大麻食用レシピピンのコンテンツ分析を実行しました。ピンは、プロモーションコンテンツ、ユーザーエンゲージメント、レシピの存在とタイプ、大麻の投与量とサービングサイズ、および健康とリスク情報の存在についてコード化されました。結果:複数のピンは、大麻含有量の視覚(47.8%)を示し、ピンは大麻を注入したデザートの画像(40.0%)を頻繁に描写しました。すべてのピンのほぼ半分(46.8%)が含まれているか、食用のレシピにリンクしており、デザートと焼き菓子のレシピが最も一般的です(40.0%)。大麻の投与量とサービングサイズはしばしば曖昧または欠落しており、健康と安全の警告はピンにほぼ完全に存在していませんでした。結論/重要性:大麻の食用のレシピは、Pinterestから簡単にアクセスできます。投与量、サービングサイズ、健康への影響、責任ある使用に関する情報はほとんどありません。ピンは主に大麻が合法化されている場所に由来します。ただし、コンテンツは、州または国の国境に関係なくアクセスできます。公衆衛生機関と組織は、食用を促進するソーシャルメディアコンテンツと並行して、健康への影響と責任ある使用に関する情報を公開することを検討する必要があります。

Background: The expansion of legalized medical and recreational cannabis has created growing interest in cannabis infused edibles. Information about the preparation of edibles is readily available to the public on social media with little to no oversight. Objectives: To determine how recipes for cannabis edibles are promoted on the social media platform Pinterest. Methods: We performed a content analysis of 500 cannabis edible recipe pins collected in December 2017. Pins were coded for promotional content, user engagement, recipe presence and type, cannabis dosage and serving size, and presence of health and risk information. Results: A plurality of pins showed visuals of cannabis content (47.8%), and pins frequently depicted images of desserts infused with cannabis (40.0%). Almost half of all of pins (46.8%) included or linked out to a recipe for edibles, with recipes for desserts and baked goods being most common (40.0%). Cannabis dosages and serving sizes were often vague or missing, and health and safety warnings were almost entirely absent from pins. Conclusion/importance: Recipes for cannabis edibles are easily accessible through Pinterest. Information about dosage, serving size, health effects, and responsible usage are all but absent. Pins largely originate in locations where cannabis is legalized; however, content is accessible without regard to state or national borders. Public health agencies and organizations should consider publishing information about health effects and responsible usage that flow parallel to social media content promoting edibles.

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