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Food and nutrition bulletin2019Dec01Vol.40issue(4)

メキシコシティ市場やスーパーマーケットからの食品や飲み物のフッ化物含有量

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文献タイプ:
  • Comparative Study
  • Journal Article
  • Research Support, N.I.H., Extramural
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
  • Research Support, U.S. Gov't, P.H.S.
概要
Abstract

背景:メキシコ人のフッ化物曝露源には、食品、飲料、フッ素化塩、自然のフッ素化水が含まれます。メキシコで消費される食品や飲料のフッ化物含有量を説明する利用可能なデータはありません。 目的:一般的に消費される食品や飲料のフッ化物の内容を測定し、その内容を米国と英国のコンテンツと比較します。 方法:メキシコの健康栄養調査(n = 182)の一部として報告された食品と飲み物は、メキシコシティの最大のスーパーマーケットチェーンと地元市場で購入されました。ヘキサメチルジシロキサン微小拡散法の修飾を使用して、少なくとも重複してフッ化物についてサンプルを分析しました。価値の内容は、米国農務省および英国のフッ化物コンテンツテーブルのものと比較されました。 結果:フッ化物含有量が最も低く最も高い食品グループは、それぞれ卵(2.32 µg/100 g)とシーフード(371 µg/100 g)でした。部分サイズあたりのフッ化物の量を推定する場合、最も低い含有量は卵に対応し、最も高いファーストフードに対応します。肉とソーセージ、シリアル、ファーストフード、お菓子とケーキ、果物、乳製品、マメ科植物、魚介類は、米国やイギリスの同様の食品よりも高いフッ化物の含有量を示していました。米国の飲み物と卵は最高の内容を示しましたが、これは英国のパスタ、スープ、野菜の場合でした。 結論:分析されたアイテムの大部分には、米国および英国のカウンターパートよりも高いフッ化物含有量が含まれていました。生成されたデータは、フッ化物含有量に関する最初の最大のテーブルを提供します。これは、将来の比較と推定に役立ちます。

背景:メキシコ人のフッ化物曝露源には、食品、飲料、フッ素化塩、自然のフッ素化水が含まれます。メキシコで消費される食品や飲料のフッ化物含有量を説明する利用可能なデータはありません。 目的:一般的に消費される食品や飲料のフッ化物の内容を測定し、その内容を米国と英国のコンテンツと比較します。 方法:メキシコの健康栄養調査(n = 182)の一部として報告された食品と飲み物は、メキシコシティの最大のスーパーマーケットチェーンと地元市場で購入されました。ヘキサメチルジシロキサン微小拡散法の修飾を使用して、少なくとも重複してフッ化物についてサンプルを分析しました。価値の内容は、米国農務省および英国のフッ化物コンテンツテーブルのものと比較されました。 結果:フッ化物含有量が最も低く最も高い食品グループは、それぞれ卵(2.32 µg/100 g)とシーフード(371 µg/100 g)でした。部分サイズあたりのフッ化物の量を推定する場合、最も低い含有量は卵に対応し、最も高いファーストフードに対応します。肉とソーセージ、シリアル、ファーストフード、お菓子とケーキ、果物、乳製品、マメ科植物、魚介類は、米国やイギリスの同様の食品よりも高いフッ化物の含有量を示していました。米国の飲み物と卵は最高の内容を示しましたが、これは英国のパスタ、スープ、野菜の場合でした。 結論:分析されたアイテムの大部分には、米国および英国のカウンターパートよりも高いフッ化物含有量が含まれていました。生成されたデータは、フッ化物含有量に関する最初の最大のテーブルを提供します。これは、将来の比較と推定に役立ちます。

BACKGROUND: Sources of fluoride exposure for Mexicans include foods, beverages, fluoridated salt, and naturally fluoridated water. There are no available data describing fluoride content of foods and beverages consumed in Mexico. OBJECTIVE: To measure the content of fluoride in foods and beverages typically consumed and to compare their content to that of those from the United States and the United Kingdom. METHODS: Foods and beverages reported as part of the Mexican Health and Nutrition Survey (n = 182) were purchased in the largest supermarket chains and local markets in Mexico City. Samples were analyzed for fluoride, at least in duplicate, using a modification of the hexamethyldisiloxane microdiffusion method. Value contents were compared to those from the US Department of Agriculture and UK fluoride content tables. RESULTS: The food groups with the lowest and highest fluoride content were eggs (2.32 µg/100 g) and seafood (371 µg/100 g), respectively. When estimating the amount of fluoride per portion size, the lowest content corresponded to eggs and the highest to fast foods. Meats and sausages, cereals, fast food, sweets and cakes, fruits, dairy products, legumes, and seafood from Mexico presented higher fluoride contents than similar foods from the United States or the United Kingdom. Drinks and eggs from the United States exhibited the highest contents, while this was the case for pasta, soups, and vegetables from the United Kingdom. CONCLUSION: The majority of items analyzed contained higher fluoride contents than their US and UK counterparts. Data generated provide the first and largest table on fluoride content, which will be useful for future comparisons and estimations.

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