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マイコプロテインという用語は、肉の代替として消費できる糸状菌のバイオマスで作られたタンパク質が豊富な食物を指します。この論文では、健康と環境に対するマイコプロテインの人間の食事における動物オリジン肉の置換によって引き起こされる影響をレビューします。現在、マイコプロテインは、いくつかの形式(ソーセージやパテなど)の先進国のスーパーマーケットで見つけることができます。他の市場への拡大は、コストの削減に依存します。希少ですが、マイコプロテインのライフサイクル分析の結果は、この肉の代用が鶏肉や豚肉に似た環境への影響を引き起こすことに同意します。これに関連して、マイコプロテイン産生の基質としての安価な農業産業残基の使用が調査されています。この戦略は、真菌の栽培に伴うコストを削減し、マイコプロテインと食品産業の両方の環境への影響を減らすと考えられています。さらに、血液コレステロール濃度の改善や血糖反応など、健康におけるいくつかのプラスの効果がマイコプロテインの肉の置換に関連しています。Mycoproteinは市場での場所を見つけましたが、感覚と健康の側面に関する消費者の経験に関する質問はまだ調査中です。
マイコプロテインという用語は、肉の代替として消費できる糸状菌のバイオマスで作られたタンパク質が豊富な食物を指します。この論文では、健康と環境に対するマイコプロテインの人間の食事における動物オリジン肉の置換によって引き起こされる影響をレビューします。現在、マイコプロテインは、いくつかの形式(ソーセージやパテなど)の先進国のスーパーマーケットで見つけることができます。他の市場への拡大は、コストの削減に依存します。希少ですが、マイコプロテインのライフサイクル分析の結果は、この肉の代用が鶏肉や豚肉に似た環境への影響を引き起こすことに同意します。これに関連して、マイコプロテイン産生の基質としての安価な農業産業残基の使用が調査されています。この戦略は、真菌の栽培に伴うコストを削減し、マイコプロテインと食品産業の両方の環境への影響を減らすと考えられています。さらに、血液コレステロール濃度の改善や血糖反応など、健康におけるいくつかのプラスの効果がマイコプロテインの肉の置換に関連しています。Mycoproteinは市場での場所を見つけましたが、感覚と健康の側面に関する消費者の経験に関する質問はまだ調査中です。
The term mycoprotein refers to the protein-rich food made of filamentous fungal biomass that can be consumed as an alternative to meat. In this paper, the impact caused by the substitution of animal-origin meat in the human diet for mycoprotein on the health and the environment is reviewed. Presently, mycoprotein can be found in the supermarkets of developed countries in several forms (e.g. sausages and patties). Expansion to other markets depends on the reduction of the costs. Although scarce, the results of life cycle analyses of mycoprotein agree that this meat substitute causes an environmental impact similar to chicken and pork. In this context, the use of inexpensive agro-industrial residues as substrate for mycoprotein production has been investigated. This strategy is believed to reduce the costs involved in the fungal cultivation and lower the environmental impact of both the mycoprotein and the food industry. Moreover, several positive effects in health have been associated with the substitution of meat for mycoprotein, including improvements in blood cholesterol concentration and glycemic response. Mycoprotein has found a place in the market, but questions regarding the consumer's experience on the sensory and health aspects are still being investigated.
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